Saturday, 19 November 2016

Pegang tangan itu..

Selamat berhujung minggu. Ramai yang pergi shopping hari ni? Beli yang perlu sahaja ya. Jangan membazir di zaman serba mahal ini. Berjimat cermat itu lebih baik. Untuk suami, pegang lah tangan isteri jika ke shopping complex. Sebagai tanda kasih sayang. Hahaha. Kalau tak pegang, inilah kejadiannya :





20 comments:

  1. hahahahahahaha... btl tu, rambang ba mata semua d mau

    ReplyDelete
  2. Skang ni tk g shoping isteri main klik klik je :) lg la jugakk

    ReplyDelete
  3. PEGANGAN PENUH KASIH SYG MENGURANGKAN MINAT KPD APAPUN TERBAIK TU...

    ReplyDelete
  4. Hihihihihi...terbaiklah...cuma sekarang kak...ramai isteri makan kismis..cerdik...tunggu suami pergi kerja..shopping guna online..hahahahaha.....pon..pon..post laju..pon..pon..gdex...pon..pon..pos express...suami nak marah pun tak boleh sebab isteri bekerja..

    ReplyDelete
  5. hahaha... kalau capai beli benda yang bermanfaat xpe la jugak :-)

    ReplyDelete
  6. Kelakar kata2 tu...hihihi

    Akk x shopping pun hari ni, dok mengemas rumah nak pindah

    ReplyDelete
  7. hahah kalau yang jenis shoping online,
    apa plak yang kena pegang?...

    ReplyDelete
  8. Wanita dan shoping berpisah tiada.

    ReplyDelete
  9. Suami akk pgg duit, dia tk pgg tgn, cukup2 je dia bagi, haha..

    ReplyDelete
  10. hah..hah... ingatkan nak romantik tapi ada sebab lain pulak :D :D :D

    ReplyDelete
  11. Best quote tu.. dapat selamatkan banyak duit si suami.. ahaha

    ReplyDelete
  12. Haha... Tu la kan. Bila shopping mesti rambang. Kalau dapat suami gitu... Mesti save bajet selalu. Hehe...

    ReplyDelete
  13. Kalau shopping harus berpada.. takut shopping ke lain..anak pun ke lain

    ReplyDelete
  14. kena praktikkan ni kalau nak elak belanja banyak. hahah

    ReplyDelete
  15. Walau abang pegang tangan tapi kadang kakak yg tarik tangan abang ajak tengok dan beli.
    Tak boleh elak juga Atie hihi...

    ReplyDelete
  16. Haha....pegang tangan tahan beberapa minit je Atie sekarang ni, maklumlah sejak dah maghrib haha.... magnet dah kurang

    ReplyDelete
  17. hahahahahaha.....kita pegang dah tarik tangan tu...mesti dapat capai apa yg kita ingini

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..