Monday, 21 November 2016

Pizza RM5

Salam pagi Isnin. Cerita semalam. Si abang Pae teringin sangat nak makan pizza. Dari siang dok merengek. Dia biasalah, kalau ada En Kuling di rumah (tengah cuti) permintaannya pun agak luar biasa sedikit. Haha! kalau dengan Ibu, jarang dia nak mengada. Layanlah request dia tu.
comel jak box. 6"pan
Belikan 2 -RM10. Hawaiian Chicken & Beef Pepperoni
Kena tunggu 20 minit. Duduk lah dalam kereta:)
Pizza Hut Wow! Take-Away Promo Terms & Conditions:
Harga untuk A La Carte sahaja.
Harga Add-ons sah untuk Double Box, Big Box, Piza A La Carte atau Pasta, tidak sah untuk promosi Wow! Take-Away.
Harga termasuk 6% GST.
Tertakluk pada terma & syarat.

37 comments:

  1. Berbaloi nampaknya pizza RM5. Minggu lepas baru satu lagi cawangan pizza hut tutup di tempat saya.

    makin susah nak merasa pizza hut

    ReplyDelete
  2. Alamak..blom redeem voucher Dominos...kesian Dania..dia tunggu ari tu...alahaiiii....

    ReplyDelete
  3. Abg Pa'e bermanja-manja dgn ayah dia kak..tak pe..sesekali..hihi..

    ReplyDelete
  4. SEDAPNYA PIZZA HARGA PUN OK TU

    ReplyDelete
  5. RM5.00..mmg ok harganya..dah lama tk makan piza..

    ReplyDelete
  6. atie...hihii..lama dah x jalan2 kat blog atie..hihi abg paé pun dah besar hahhhhh.... nanti free ila jalan2 sini lagi tau

    ReplyDelete
  7. Murahnyaaa harga pizza tu Atie
    Banding harga sini adoiii mahaiii bebenoo

    ReplyDelete
  8. SEDAPNYA!!LAMA DA NK ORDER PIZZA RM5 NI TAPI X KESMPAIN G

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak layan pizza, teringin pulak...

    ReplyDelete
  10. comelnya saiz pizza tu Atie.. cukup lah layan tekak anak kejap

    ReplyDelete
  11. Salam singgah sini Atie....sedapnya dah lama tak makan pizza ni...

    ReplyDelete
  12. Yg nak anak tapi kalau dah dua keping tu ibu dgn baba pun makan sama kan:)

    ReplyDelete
  13. ok sgt tuh...kenyang abis sekeping yg personal tuh

    ReplyDelete
  14. Lama gak dah tak makan piza nih, nk harapkan mytoklaki beli byk sorila, dia tk mkn piza, tk mkn kfc, tk mkn mcD, haa, nk merasa pandai2 la ko oder sendiri.

    ReplyDelete
  15. baru makan pizza semalam. nampak gambar ni rasa nak makan lagi hehehhe

    ReplyDelete
  16. Mmg boleh sangat tu kan Atie. Setakat perut abg Pae, harus kenyang sampai esok pagi tu nampaknya...
    Wah En Kuling ada yeh.... nampaknya bukan setakat abg Pae je yg mengada dengan mama mama dia sekali buat buat ngengada ni nampaknya hihi...

    ReplyDelete
  17. Sedapnya Atie. No wonder Abg Pa'e mintak dibelikan. Hehe...

    ReplyDelete
  18. MK pun belom cuba lagi pizza RM 5.00 ni.. seronoknya kalau ada anak bongsu..tempat mengadu time senang dan susah kan..

    ReplyDelete
  19. tercapai juga hasrat Abg Pa'e yer...bkn Abg Pa'e je makan tu..mak nya pun sama tu... hihi

    ReplyDelete
  20. Okay lah tu...nampak berbalou juga walaupun hanya RM5...
    Alah Paii..biasa lah tu kan...dengan siapa lagi nak bermanja kan.. sayang Paii..

    ReplyDelete
  21. Murahnya atie RM5..
    Cukup puas pae mkn sorang tu..
    Dah baba nya balik jarang2 atie..
    Masa ty u la pae nak bermanja ..
    Atie pun boleh manja2 sekali dengan kuling tu 😆😊

    ReplyDelete
  22. murah tu atie. boleh belanja anak2

    ReplyDelete
  23. kita rajin beli hat promo ni ... dulu waktu phd xde promo kami beli hat dominos tu .... rm5.90 ... ni alih selera selagi murah .....
    nak mudah sblm keluar rumah online tu utk takeaway ...pi kedai amik je .... lagi mudah jimat masa...

    ReplyDelete
  24. Murahnya. Dah lama tak ke pizza hut.

    ReplyDelete
  25. ok juga ni.. singgah beli petang2 pastu bawa gi mkn kat tasik.. anak2 suka la piknik2 ni lg la klau pizza, dlm kereta lg dh boleh abih sekotak ':)

    ReplyDelete
  26. sedapnya makan pizza.. jom laju2 p beli.. hehe

    ReplyDelete
  27. berbaloi sangat dah tu.. kadang beli pizza kakak makan sorang.. orang lain tak minat.. maklum la.. kita jek berdarah itali.. hahahah~

    ReplyDelete
  28. baca entry atie ni baru teringat, lama nya ciknaa tak makan pizza hut.. huhu. lapo plak tengok.

    ReplyDelete
  29. Hmmmm...En. Kuling ada, ibu Pae tak mengada-ngada ke? Hahaha!

    Murahlah tu pizza RM5. Anak-anak saya memang suka pepperoni aje. Asal makan pizza, pepperoni aje jadi pilihan. Susah sikitlah makpaknya nak tumpang sekaki merasa!

    ReplyDelete
  30. berbaloi sangat ni..dah habis ke belum ye promosi ni..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..