Thursday, 3 November 2016

Video-Kain Pelekat by Abang Pae & Kawan-kawan

AssaLamualaikum. Ini video abang Pae menari bersama kawan-kawan sempena graduation day pada 28/10/16 hari tu. Macam-macam gaya anak-anak. Comel sangat bila anak-anak menari. Si abang Pae agak keras badan di situ. Takda bakat menari. Haha!
video
Teacher ajar semua ni dalam masa 6 hari sahaja. Pening juga budak-budak ni nak ingat step. Si abang Pae lagi lah. Siap bersin sambil menari. Haha! Abadikan disini buat kenangan. 

17 comments:

  1. Mencuit hati melihat mereka menari Atie..
    Keletah anak2 kecil ni.
    Hihihi boleh pulak si hero Pae terbersin ye..

    ReplyDelete
  2. Itu yg lucu, mak pak yg dtg sebenarnya terhibur tgk aksi spontan anak2 ni.
    Wah, hebat tu ticer dia boleh latih brbudak dlm masa 6 hari je.
    Akk pun tgh latih bebudak utk konvo ni.

    ReplyDelete
  3. alalala abang pae.. menari ke bersenam tu? apa pun dia memang comel & berani! ciknaa dulu2 takut nak oii. kejung la atas pentas tu..hahaha

    ReplyDelete
  4. ala... hensemnya.... cumil sgt ank soleh ni.... :)

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH ABG PAEI DH PUN GRAD DGN HAPPY

    ReplyDelete
  6. Memories ni kak atie :) nnt depa dh bsaq, bleh tgk sini :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah ATie.. anak bujang dah grad! Lps ni boleh bermenantu pulak.. hihi

    ReplyDelete
  8. comey jer. btw, macam mana erk nak upload video kat dlm blog? saya buat tak jadi lah.. sob..sob..

    ReplyDelete
  9. wahhh..pandainye abg pae =).Done follow.

    ReplyDelete
  10. alolololo shomelnya dia :) dah grad pulak ye. moga terus success

    ReplyDelete
  11. TAhniah abg pae.. ala.. takleh tgk videonya sbb plugin x support. Mesti comel kan..

    ReplyDelete
  12. Video kain batik tak ada ke?

    ReplyDelete
  13. Hahahaha comel gile....kenangan ni manis untuk dikenang

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..