Wednesday, 16 November 2016

Giveaways sempena Anniversary 21-Hainom OKje

AssaLamualaikum dan selamat pagi sahabat blogger. Sebagai tanda kasih-sayang dan sokongan sempena anniversary yang ke-21 Kak Hainom Okje, marilah beramai-ramai join GA anjuran beliau.  
Tak sangka. Kak Hainom ada bakat melukis. Kagum tau!
KLIK sini untuk JOIN
**Kak Hainom ni peramah sangat. Awet muda & ceria selalu. Mempunyai 3 orang anak dara yang ayu macam beliau juga. Anak bujang nya pula hensem seperti Pak Jilapah (Haha! pujian ikhlas tau).
** Start berkenalan dalam dunia blog semenjak hujung 2012 lagi kalau tak silap. Suka baca setiap entry beliau, sebab ringan, lucu, santai dan menarik. Pasti tertunggu-tunggu entry baru (Walau kadang ada yang aku tertinggal sebab penyakit 'M' ku menyerang. Haha!) Persahabatan bersambung ke Facebook hingga kini.
**Pernah berjanji untuk berjumpa di alam realiti, setiap kali aku balik ke kampung En Kuling, tapi selalunya tak kesampaian. Masa selalu tak mengizinkan. Akhirnya borak di Whatapps sahaja. InsyaAllah, lain kali kita jumpa betul-betul ye kak :)

Ucapan KHAS sempena Anniversary Kak Hainom Okje:
*Happy Anniversary yang ke -21 buat Kak & Pak Jilapah.
*Kekanda Hainom - atieYusof & abang Pae doakan moga perkhawinan hingga ke syurga. Saling menyayangi, saling melengkapi hingga hujung nyawa. Menerima kekurangan masing-masing sebagai asam garam dalam kehidupan. 
*Suka tengok Kak Hainom & Pak Jilapah sentiasa romantik dan sporting selalu (ter inspirasi tau).
*Bahagia selamanya bersama anak-anak yang soleh & solehah.
Sekian.

22 comments:

  1. good luck Atie..oii dah sarapan belom?

    ReplyDelete
  2. Good luck Sis.. da simpan draft ni, gu publish jak..hihihi

    ReplyDelete
  3. Wah join contest nmpk😉
    Bagus3x, moga berjaya.

    ReplyDelete
  4. Hihi.....datang sambil tutup muka ni. Tq Atie sudi join.

    Betul sangat tu, tahun 2012 kita, Nastyna saling berkunjung di alam blog. Mana pergi tah MJ sekarang ni. Tulah tu asyik tak berkesempatan je nak jumpa. Tak pe moga satu hari nanti kita akan dipertemukan di alam realiti

    Amin amin....moga makbul doa Atie hendaknya.

    ReplyDelete
  5. All the best atie.. hehe.. teringin nk join, tp tak siap lg entry.. 😁

    ReplyDelete
  6. Best entry Atie. Good luck moga moga dapat hadiah :D

    ReplyDelete
  7. Hah! Ni jiran sebelah MakJilap datang check entri. Kahkahkah!

    Apa-apa pun, good lucklah ya Atie. Mana tau untung sabut timbul, tak dapat jumpa MakJilap, dapat hadiah pun jadilah ^_^

    Oh, kiranya Atie dah kenal lama juga dengan Mak ni ya. Saya pun baru aje bergasak bergusti dengan Mak setahun selepas kome berkenal-kenalan tau!

    ReplyDelete
  8. Salam... singgah baca...

    Muga ceria...

    ReplyDelete
  9. dah lama tu kenal OKje di alam maya
    saya tak ingat pula berapa lama saya kenal dia
    tapi memang lama juga, tapi tak selama atie lah, pastinya =)

    apapun, all the best ye
    kalau menang nanti, share boleh? haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..