Tuesday, 8 April 2014

Bila M.a.l.a.s itu datang

AssaLamualaikum
Rindunya nak berceloteh. Banyak cerita nak kongsi. Tengah melawan rasa malas itu. Haha! punya sadis malas aku kali ini. Idea tengah membuak tapi tangan malas nak menari dikeyboard ni. Haha! sabor je lah kome, blog dah suam-suam. Sehari kadang buka, kadang  tidak. Kadang intip juga blog kawan-kawan tapi nak tinggal jejak tu beratnya nak menaip. Uiks! kritikal dah malas aku. Tolong! haha! Nak buek guane ni? Sampai jumpa lagi. InsyaAllah akan merajinkan diri jugak (kalau lah ya). 
Rindu kamu semua.
WasSaLam^_^

26 comments:

  1. ahakss... atie pon baru je merajinkan diri balik ni... kalo MALAS tu datang memang berhabuk, bersawang sume blog.. hihi

    ReplyDelete
  2. masih dalam mood cuti ke atie??

    ReplyDelete
  3. atie, sila lawan kemalasan ituu..kikikiki..padahal linda ni pun mmg tahap tertinggi dah ni malas2 ni

    ReplyDelete
  4. ni kalo orang yg malasss manjang ni acaner...huhuhu...moga ada mood blik pasni ye atie

    ReplyDelete
  5. Aiiikkkkkakkk...kakk..biasa lah tu kalau sudah bercuti2 pandai malas sudah mau berblog kan...mcm cik ne lah,...pandai timbul tenggelam..hahahh

    ReplyDelete
  6. paham paham. kira pun kadang ada je perasaan tue hihihihi

    ReplyDelete
  7. penyakit malas ni ada ubatnya..
    nanti google ek..

    ReplyDelete
  8. Hai, Atie...
    Sama je laa ngan nrl ni... kejap ada kejap xde... haha...
    mari sama2 kita lawan si M ni...
    ^__* kalau terdaya...

    ReplyDelete
  9. Malas sudah melanda ni payah ni Atie.
    Pa'e cepat ubat ibu Pa'e cepat hihi...

    ReplyDelete
  10. kalau ada ubat rajin, akak dah order utk kamu atiey. hahahha....

    ReplyDelete
  11. Haaiipppp...tak nak malas² atie. Lawan perasaan malas tu.

    ReplyDelete
  12. lawan2. hana boleh lawan malas :)

    ReplyDelete
  13. tak per..
    take yr time...
    biasala kdg2 kita ada up an down..

    ReplyDelete
  14. selalu terjadi padaku juga...

    ReplyDelete
  15. Tak pun masa rajin tu Atie.. siap-siap draft banyak-banyak.. nanti tinggal publish jer.. akak buat camtu atie :)

    ReplyDelete
  16. sebab tulah kalau blogging ni, jangan berhenti menulis terlalu lama. sebab bila lama stop, suuuuuuuuuuuuuuusah sangat nak start semula. kene panaskan enjin semula. fikirkan sayang kalau blog ni tertinggal lama. :)

    ReplyDelete
  17. patut la lama x nampak akak bersiaran kat blog ne hehehhehehe

    ReplyDelete
  18. Normal lah tu bila dtg penyakit tu.. Hihi

    ReplyDelete
  19. Hehehe..berblog memang begitu..kalau kena serang angin malas memang habeslah penangannya..takper lelamer dtg balik mood tuh..rindu abg pa'e kalo ibu malas..:)

    ReplyDelete
  20. Mmg ada masa mood jadi gitu Atie....bila tengok rumah yg tunggang langgang ni rasa mcm tak mo tgk blog jer....tp gatal tangan nk bukak jugak... bila dah layan jadi leka pulak...

    ReplyDelete
  21. kan kdng kdng mai mood tu apa pon x boleh..
    saya baru nka panas enjin ni. hihi

    ReplyDelete
  22. kdg2 noe pun camtu...hantu malas datang :)

    ReplyDelete
  23. penyakit malas update blog ni mmg berjangkit kot… hahahha, sama la saya… bercinta nak taip entry….

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..