Friday, 11 April 2014

From Mama Cake House-Our Cake 6 Anniversary

AssaLamualaikum
Dalam pada tak plan apa-apa untuk anniversary ke-6 kami, sempat juga lah tempah kek kecil (1/2kg) jak dengan member opis. Memang dah ketagih dengan kek-kek di Mama Cake House. Sedap-sedap belaka. Yang beli pun selalunya pasti repeat order. Tahniah my friend Mell sebab dah buka kedai untuk mempromosikan kek-kek buatan beliau. And this is our six Anniversary cake (konon-konon lah) :


Nyum-nyum! Memang sedap!kami makan bertiga. Sedekah separuh dengan staff-staff di kaunter resort. Berbagi rezeki sempena hari bahagia kami walaupun hanya sedikit kek. Depa pun puji sedap! Pa'e macam biasalah, bila dapat kek tanya mana lilin dia nak tiup. Hehe!
WasSaLam^_^

27 comments:

  1. adoyaii...
    awat cantik sgt kek dia tu..
    sedap la tgk ha..terliur dh zura..hehe...

    ReplyDelete
  2. Ui kak... mengancam plak kek nie... Haha

    ReplyDelete
  3. kek karamel ka kek apa ni atie..giler sedap nengoknyaa...

    ReplyDelete
  4. Meleleh air liur akak tengok kek tu Atie..
    lebih lagi tengok coklat yg meleleh tu ;)

    ReplyDelete
  5. Kek gini jawabnya semangatlah nak memakan atie..abes tuh pa'e leh tiup lilin tak? heheh

    ReplyDelete
  6. six aniversary?

    ni br melting..

    ReplyDelete
  7. sedap nampak kek tu… kalau dekat, nak order jugak :)

    ReplyDelete
  8. meleleh coklat tu.apa nama kek nk kak?
    slamat ulangtahun yang ke 6

    ReplyDelete
  9. salam atie ..
    pejam celik dah 6 thn jadi isteri orang yer ..
    cepat masa berlalu ..
    moga kekal perkahwinan hingga akhir hayat ..

    ReplyDelete
  10. sedap kek coklat...pa e ingat kek besday lah yer....biasa lah zarif pun asal tengok kek besar jer dia cakap besday kek...siap nyanyi lagi..

    ReplyDelete
  11. happy anniversary ya... cantik sungguh kek ini..

    ReplyDelete
  12. MEMANG NAMPAK MENARIK KEK ITU..

    ReplyDelete
  13. happy 6th anniversary kak tie.. sedap kek!! :p

    ReplyDelete
  14. cakeeee!!nnyummm2..tgk gmb pn dh nampak sedap apa lg kalau dh msuk tekak kan..hehe

    ReplyDelete
  15. nape la akak tak de kat resort tu. nak jugak merasa kek ni. hehehe.. BTW happy anniversary utk kalian yer. moga bahagia hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  16. kek meleleh...cik pun terleleh meningu.....hihihi

    ReplyDelete
  17. slmt menyambut hari ulangtahun atie...moga kekal bahagia

    ReplyDelete
  18. happy anniversary sis. smoga berkekelan till jannah =)

    ReplyDelete
  19. Happy Anniversary, Atie... Semoga berbahagia hingga ke jannah... ^__^
    Sedapppnya tengok kek tu...

    ReplyDelete
  20. Lambatlah mak ucapkan Anniversary Atie ni yeh.....
    Happy Anniversary Atie....moga dipanjangkan jodoh dan bahagia hingga ke jannah....
    Kek coklat bukan main lagi coklat bar dia kat atas kek tu..... Kira duk hotellah ni yeh...Rasa suasana baru hehe....

    ReplyDelete
  21. Hepy anniversary kak dan suami. Moga bbahagia sampai syurga. Amin

    ReplyDelete
  22. Wahh sedapnyaaa...nampak memang melting sungguh!!kalau dekat,aida pun nak order !hehee

    ReplyDelete
  23. fuh nmpk menggoda..mmg percayalah atie kata sedap

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..