Wednesday, 23 April 2014

Penat! Minta Maaf ya..

AssaLamualaikum
Erm! Dah dua tiga hari sunyi dari entry. Entah apa nak jadi. Menjadi-jadi plak penyakit malas update ni. Sebenarnya penat kot! penat dengan aktiviti seharian. Bukan takde cerita, ada! tapi nak cerita kat blog ni yang malasnya. Hehe! sabor jak lah kalau blog ni dah jadi suam-suam kuku. Rindu kamu semua. Rindu nak berbalas jejak. Rindu juga nak baca cerita you all! Hihi. Bah, jumpa lagi! take care semua :)
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. assalam atie..rehat dan kembali semula selepas dah hilang penat ye

    ReplyDelete
  2. Tak pe rehat je. Nanti rajin tu dtg ler

    ReplyDelete
  3. sabar ajalah kak anim baca entry atie ni..heee

    ReplyDelete
  4. Xpe... Take your time ea kak..

    ReplyDelete
  5. mohon akak rajin2.. hehe.. take enough rest dulu k.. :)

    ReplyDelete
  6. tak pa kasik rehatkan badan dulu k.hihi
    take care kak

    ReplyDelete
  7. rehatkan minda..esok2 datang lah angin rajin tu..

    ReplyDelete
  8. Salam khamis, Atie... patut rasa cam lama je x bersiaran... take ur time, Atie... Dah ok, mau update hari2... :)

    ReplyDelete
  9. Patut pun sunyi jer ......tak berkomen rupanya mood ke angkasa hrhe

    ReplyDelete
  10. salam atie ..
    rehat dulu utk dapatkan semangat balik ..
    blog aby pun tunggu kedatangan atie ..

    ReplyDelete
  11. org bekerjaya..plak tu dah berumahtangga...mmg penat atie...rehat dulu...bila ada mood....terjah la

    ReplyDelete
  12. hehe,In pun letih...lagi lamaaa x update blog... ni baru ada kudrat sikit. ceh XD salam kunjungan !

    ReplyDelete
  13. releks dulu... kumpul tenaga, idea, semangat...
    then blogging :-)

    ReplyDelete
  14. Sama la. Kalau dh malas tu nk on hp pn malas. Huhu..

    ReplyDelete
  15. kak. jgn malas lama sangat tau!!!!

    ReplyDelete
  16. blog macam kehidupan gak atie,ada pasang surut..rehatlah ye..take care!kirim salam tumpis..:)

    ReplyDelete
  17. kak atie....cik baru sembih dari penyakit M....
    cuti jangan lama2 ya kak..hihihi

    ReplyDelete
  18. owh patutlah...
    rindu jg sm aTie..maaf jg lama nda kesini

    ReplyDelete
  19. teruskan ber blog ye Atie..jangan berhenti tau..aida pon tengah cuba utk bahagikan masa..hehee

    ReplyDelete
  20. jgn malas2 tau ibu pa'e ..nanti rindu kami ngan kunjungan dan cerita2 dari korang..:)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..