8.4.14

Sweet Tak?? :)

AssaLamualaikum
Ada mood plak nak update dua N3 hari ini. Harap-harapnya rajin tu dah kembali sedikit. Haha! kalau idak bahaya juga. Mau blog penuh sawang baru nak up entry. 
Nak abadikan gambar ini sebagai kenangan:
Ala-ala sweet lah konon! hahaha. Jarang dapat bergambar bertiga. Tau jak lah budak tumpis sorang ni, ikut mood dia nak bergambar. Sekali dia jerit tak mau snap pic, melopong lah ibu. Haha! Mr Kuling pun  memang susah kalau ajak bergambar. Kebetulan masa ni mau plak dia. Pa'e pun sama, siap senyum-senyum tengok gambar kat kamera HP. Nasib baik menjadi selfie. Jangan gelak tau! Kihkih.
WasSaLam^_^

31 comments:

  1. wewittt...memang sweet...hehehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha... sweet... kalau org yg susah sgt nak bergambar tibe2 nak pulak... gmbar tu mmg akan jd super sweet la kann...

    ReplyDelete
  3. sangat sweet terutama yg dpn tu..anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik ye...

    ReplyDelete
  4. hensem la budak tumpis tu senyum..manissss ting ting

    ReplyDelete
  5. Waahhhh... jelouzzzzz... :D

    ReplyDelete
  6. so sweet hihihihi moga berbahagia sampai syurga kak :)

    ReplyDelete
  7. Memang sweet sangat... banyakkan lagi ambik gambar canni buat kenangan, eh kami pun payah nak ada gambar bertiga.

    ReplyDelete
  8. suka3...memang sweet sangat...:)

    ReplyDelete
  9. sweet family..
    Pa'e pandang mana tu?

    ReplyDelete
  10. Sukalah tengok gambar bertiga nie atie.memang so sweet..semuanya mesra dan hepi sahaja..very natural..:)

    ReplyDelete
  11. So sweet... menjadik selfie ni, Atie... ^__*

    ReplyDelete
  12. samalah mcm my hubby susah betul nak bergambar. kalau bergambar pulak susah tul nak senyum.

    sweet gambar ni haruslah letak kat phone kan...

    ReplyDelete
  13. Mr Hubby saya susah nak diajak bergambar..kalau bergambar muka tatak sinyum...huhu

    ReplyDelete
  14. Atie....bukan main lagi Kuling tu bersandar kat kepala bini dia hehe....lomantiklah tu kononnya.....
    Tp mmg sweet gambar ni Atie....nampak mcm candid....

    ReplyDelete
  15. 1. Gmbr sweet sgt, gaya yg unik 2. Same lah kita, berat nak update

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah semua bg kerjasama
    hasil nya mmg terbaek kan..

    ReplyDelete
  17. satu keluarga yg bahagia tuh ...

    ReplyDelete
  18. sweet la atie....moga sweet selalu mcm ni

    ReplyDelete
  19. SB susah sikit nak amik family foto..dari 5 orang, 4 saja yang boleh masuk gambar..hilang sorang jadi cameraman.

    ReplyDelete
  20. sebelah mata hilang..

    ReplyDelete
  21. So sweet... ambil kat depan cermin ke tu..

    ReplyDelete
  22. weewwiittt!sweeetttt...

    ReplyDelete
  23. alololo...sweet bahh...happy famly..semoga berbahagia sampai ke syurga kak atie ^_^

    ReplyDelete
  24. I like... sweet sgt2 ! hehehe

    ReplyDelete
  25. mmg gambar family yg sgt sweet… moga terus bahagia bersama keluarga :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..