Wednesday, 9 April 2014

Wordless Wednesday #50 Disiplinkan Anak

AssaLamualaikum
Less Word! Tak bosan untuk terus belajar. Yang baik kita jadikan panduan:
Moga bermanfaat. Sayang dalam ketegasan! 
WasSaLam_^

22 comments:

  1. Ye... panduan yg patut diikuti buat kita yg punya anak.. atau siapa saja yg ada tanggungjawab mendidik anak-anak.

    ReplyDelete
  2. ye betul tu, hukuman kenalah setimpal dengan kesalahan. jgn lebey lebey ar... kang mendera jadinya tu

    ReplyDelete
  3. Waahhhh.. take noted! berguna untuk masa hadapan :)

    ReplyDelete
  4. in sha Allah boleh jadi panduan bila dah ada anak nanti.. :)

    ReplyDelete
  5. Betul tu Atie.. ikut role yg betul dalam mendidik anak2.. tq sharing.. good info :)

    ReplyDelete
  6. Tiga2 kna guna dab perlu pd tmptnya..

    ReplyDelete
  7. insyaAllah kak. melentur buluh biarlah dari rebungnya kan

    ReplyDelete
  8. SATU PERKONGSIAN YANG BAGUS..

    ReplyDelete
  9. tq berkongsi sama... bermanafaat untuk semua ni !

    ReplyDelete
  10. selalu duk beringat tips tips lagu ni, tapi secara otomatik time angin datang, terus hilang melayang tips tu sumer hehe.

    ReplyDelete
  11. saya pun duk pikir bila nak start ni, good sharing, rasa derang ni banyak ikut kita, hukuman tu saya lebih yang bermanfaat. contoh suruh tulis ka atau lukis ka.

    ReplyDelete
  12. Insya Allah, sama2 kita amalkan...

    ReplyDelete
  13. tips dan info sangat bagus untuk dipraktikkan tq atiey,,

    ReplyDelete
  14. dgn anak - anak ni kita kena explain kenapa dan mengapa supaya mrk faham

    ReplyDelete
  15. jgn putus asa tuk disiplin kan anak... menabung tuk Atie..

    ReplyDelete
  16. TQ share Atie......Moga jadi panduan untuk kit semua

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..