Wednesday, 16 April 2014

Random Picture Pa'e 11

AssaLamualaikum
Macam dah berkurun tak update gambar-gambar dari Budak Tumpis ni kan. Elleh macam lah ada yang rindu kat awak Pa'e. Haha! buat tatapan Ibu & baba jak lah:
Tayang jam ultraman dulu. Tak sampai seminggu pakai, jam dah hancur. 
Dia tukangkan..haha!
Versi kurus! masa ni mood tengah baik nak tangkap gambar:)
Jadi budak baik, senyap jak masa uncle cina potongkan rambut!
Versi lelaki bujang konon! muka dah matang kan?

Latest gaya dia: suka merajuk tak tentu masa. Bila merajuk air mata keluar berjurai-jurai. Adoi! jiwa sensitif betul. Pastu ayat paling latest setiap pagi "abg Pa'e tak sayang Ibu, sayang babah saja. Sebab Ibu pergi kerja". Haha! siap ada drama pagi-pagi. Kekadang tersentuh juga jiwaku. 
Ku gagahkan kaki melangkah pergi kerja walau terngiang-ngiang ayat dia tu :(
WasSaLam

27 comments:

  1. berdrama ea pagi-pagi... hehe..

    ReplyDelete
  2. sempat lg berdrama pagi2..huhu comel jek

    ReplyDelete
  3. hahaha..boboy memang camtu kot..sama cam anak sy suka berdrama pg2..layankan je lah..

    ReplyDelete
  4. Morning, Atie...
    Sama anak bujang nrl yang sorang tu, minat ultraman...
    Tak tahan tu, x sayang ibu sbb ibu pegi keje... huhu, cam nak suh dok rumah je...

    ReplyDelete
  5. Encemlah bang pa'e potong rambut camaner pun..hikhihik..
    alollo pandai merajuk ngan ibu yer..mesti kecik ati jugak kan..aidan nie dia tak pandai kalau bab berkata2 gitu..tp kalau tantrum tuh janganlah cakap..hebat..:)

    ReplyDelete
  6. wahhhhh ada jam otomen... untung la.... ramai budak suka kan jam otomen tu...

    ReplyDelete
  7. dah bujang dah....hehe...la...siannya...mesti sedih nk tinggalkan dia kan atie...

    ReplyDelete
  8. alahhh siannya. ibu kuatkan diri tau

    ReplyDelete
  9. jam otomen tu..kat umah pon sama..beli kejap jer dah rosak..

    tu la atie..nak buat camaner dah kita nak kena keje..sumer pon tuk keselesaan dorang jugak..

    ReplyDelete
  10. Org yg jaga Pa'e sementera Atie kerja ok tak?
    Bimbang juga sebab kalau dah biasa selalu budak tak kisah ibu kerja tapi kadang ada masalah tu yg kalau boleh dia tak mahu ibu kerja.

    Harap-harap tak ada masalah.

    ReplyDelete
  11. rinduler kat pae.. dah nampak matangnyer yerk...

    ReplyDelete
  12. jiwa kanak2 .. layan jer atie ..

    ReplyDelete
  13. encemnya anak bujang Atie..

    ReplyDelete
  14. hahaha.berdrama yg tak menahan tu.nape pa’e :)

    ReplyDelete
  15. anak2 kecil mmg selalu mcm tu. Rajuknya kekadang menyentuh hati dan perasaan.

    ReplyDelete
  16. KAT TEMPAT KERJA, KADANG-KADANG TERINGAT ANAK-ANAK.. :'(

    ReplyDelete
  17. Pandai Pa'e psiko mama supaya jgn pegi kerja… dah besar, dah makin panjang akal yer?
    Nampak dah besar sgt Pa'e ni Atie…

    ReplyDelete
  18. hahaha...pa'e..pa'e..makin bujan g sudah c pa'e..

    ReplyDelete
  19. tp tetap maintain encem je kan ! hehehe

    ReplyDelete
  20. Hensem.. sama mcm iman kuat merajuk ;)

    ReplyDelete
  21. pae muka matured la kak.. macam abang2 dah..

    ReplyDelete
  22. Alahaii..cute je..dia tak puas lagi nak bermanja dengan ibu..camana nak dapat adik ni sayang..Pa'e kena kuat tau..boboy tak nangis banyak2..heheee

    ReplyDelete
  23. Moga abg Pa'e jadi anak yg soleh.....Anak mmg rasa selamat bila disamping ibukan...tu yg merayu bagai tu....alahai siannya...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..