Saturday, 8 October 2016

Bermalasan dirumah...

Salam hujung minggu. Semenjak bermulanya PJJ ni, weekend akan dilalui dengan bermalas-malasan di rumah sahaja. Siapkan kerja rumah apa yang patut then bangun, makan dan tidur. Haha! Main masak-masak penuhi request si abang Pae. Waktu inilah nak buat. Alhamdulillah lebih banyak masa dengan anak bujangku itu. Habiskan masa berdua.
Kalau keluar pun sesekali sahaja. Hilangkan boring bawa si abang Pae jalan-jalan cuci mata. Boleh dikira lah berapa kali keluar. Hihi! mungkin itu yang terbaik buat kami. Selamat berhujung minggu you all! Jumpa lagi.

5 comments:

  1. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SAMBIL BERMALAS-MALASAN ATIE

    ReplyDelete
  2. bermalas-malasan di rumah di hari cuti..mmg sangat best..

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat bermalas-malasan di rumah tu, Atie. Bukan mudah tau nak tidur, bangun, makan, tidur lagi. Memang idamanlah kalau dapat bermalas-malasan macam ni!

    ReplyDelete
  4. Alahai sedih dengarnya Atie.... walaupun statement tu nampak mcm happy tapi tetap nampak ada kesedihan di situ... Kalau sekali perjalanan pergi balik berapa costnya Tie?

    Biasalah ada kekurangan dan kelebihan. Kalau ada suami tak dapat sanagt nak bermalas malasan....Tak gitu?

    ReplyDelete
  5. Samalah dengan MD hujung minggu jak rasa malas tu pasti datang....hihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..