Monday, 24 October 2016

Tanda-tanda ANEMIA

Simptom dan gejala anemia. Boleh dijadikan rujukan. Rajin-rajin lah periksa tahap kesihatan.
Berjumpalah dengan pakar perubatan jika mempunyai tanda-tanda seperti diatas. Mencegah lebih baik daripada merawat.
Sumber : Web KKM

13 comments:

  1. MOGA KITA MILIKI KANDUNGAN DARAH NORMAL N XANEMIA

    ReplyDelete
  2. Semoga kita terus dikurniakan kesihatan yg baik ye Atie..
    Terima kasih kongsi atie..
    Info yg sangat bermanfaat.

    ReplyDelete
  3. Akak dah rasa kena anemia ni atie....tak bermaya rasa seluruh badan.Alhamdulilah,sekarang dah tak lagi.

    ReplyDelete
  4. Thanks for the info, Atie..

    Sorry lama dah tak singgah :(

    ReplyDelete
  5. tq info..

    baru sempat ketuk pintu rumah rakan2 blogger harini. bz sungguh minggu lepas😁

    ReplyDelete
  6. salam atie ..
    info yang menarik,
    moga kesihatan kita sentiasa baik dan didalam lindungannya

    ReplyDelete
  7. Susah nak baca melalui gambar kerna skrin talipon yang kecil.

    Kalau ada susulan catatan di bawah gambar bagus juga.

    Apapun bila dah tua gini dan mula rass sakit sana sini, terasa kesal sebab tak jaga kesihatan sedari muda...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah setakat ni sy takda tanda2 tu semua..

    ReplyDelete
  9. Moga dijauhkan hendaknya. Bab bab kena jumpa doktor ni mmg hakak lemah sikit Atie. Takut.... takut nak menghadapi perkara sebenar

    ReplyDelete
  10. Biasa kne check hb baru tahu kita ni ckup ke tak sel darah merah ;) cam mek time preg paling worst 8.4. Patotnya 11 --'

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..