Friday, 14 October 2016

New-Nescafe Tarik

Salam Jumaat! Terpengaruh dari iklan TV. Nescafe Tarik. Cari di kedai, baru semalam jumpa. Terus beli dan cuba. Rasa boleh tahan tapi bagi aku agak manis sedikit. Mungkin juga rasa susu lebih menonjol. 

Peminat nescafe boleh lah cuba. Dapatkan dikedai-kedai berhampiran.

12 comments:

  1. Salam Jumaat Atie...
    Akak rasa tergoda juga dengan iklan tu tapi tak tahu bila lah nk merasa ....atas langit pun boleh kan atie :-)

    ReplyDelete
  2. Salam jumaat akak :) btw saye kalo nescafe tu pahit tak bape minum. if kuat susu atau milo dia baru minum ;)

    ReplyDelete
  3. iklan nescafe tarik ni mmg gempak..akk pun mcm nk beli..tapi cuma boleh minum nescafe nipis saja..kalo tak, pening kepala..

    ReplyDelete
  4. Salam jumaat atie..
    Hehe.. penangan iklan kan..
    Ira da lama x minum nescafe..
    Dulu mmg addicted.. skg ni blh minum skit je, kalau lebih pening kepala..

    ReplyDelete
  5. selamat petang sis atie..

    thanx ye datang melawat rumah imm hihi..

    imm dah lama tak minum nescafe lepas bersalin anak sulung.. jd pening kepala

    ReplyDelete
  6. salam atie ...
    kerap juga minum nescafe tarik ni sbb wife seorg penimum nescafe ..
    kerap ambil satu tin bila wife beli sekotak

    ReplyDelete
  7. dah lama betul rasa tak minum nescafe. bukannya apa, takut diminum kang langsung dua hari tak dapat tidur. haru..

    ReplyDelete
  8. MD suka minum nescafe ni tapi nescafe tarik belum pernah try lagi....nnati nak cari juga sbb nak try lah....hihi

    ReplyDelete
  9. Terjebak juga akhirnya ye Atie
    Iklan dia itulah yg buat org teringin nak rasa:)

    ReplyDelete
  10. Saya tak boleh tahan minum Nescafe. Terus berdesup pening kepala. Tapi ada masanya memang bantai juga bila teringin ^_^ Teh tarik sukalah...

    ReplyDelete
  11. Pak Jilap pernah gak beli ni ATie.... Tp mak biasalah kan, kalau minum nescafe beli ni lepas tu mesti pening. Sebab pekat sanagt kot

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..