Monday, 10 October 2016

Family Day Office 2016-Sandakan Part 2 (Bowling Time)

Assalamualaikum. Sambungan dari entry Family Day office 2016 Sandakan-part-1
Aktiviti bowling kami sewaktu Family Day hari tu. Entry terkebelakang, baru nak up. Punya lama terperap dalam draft. Boleh buat pekasam. Haha. First day sampai ke Sandakan tu kami plan main bowling. Kira buat pertandingan lah. Ada hadiah disediakan. Semua semangat nak main. Macam aku lagilah, tak pandai pun baling jak lah. Berapa kali ntah masuk lubang. Haha.
Team IT-HLDU 2016. Bersama bos dan keluarga masing-masing.
Aku dengan si abang Pae sahaja. Siap tempah baju untuk family day.
Antara staff lelaki. Adik-adik. 
Mereka ni semua lawak-lawak. Memang tak kering gusi. 
Semangat tu walau tak pandai main. Nampak kegemukan di situ. Haha!
Suasana dalam Kelab Bowling
Champion Bowl & Recreation Club,
Batu 11.4, Jalan Leila, No. 8, Bq 4863,
90009 Sandakan, Sabah.
Tel : 089211396 / 089275564

12 comments:

  1. Bestnya main bowling..
    Akak dah lama tak main..
    Anak2 sibuk juga mengajak..
    Akak pun tak pandai atie..
    Selalku ajer masuk langkang kata orang tu hahhaha..

    ReplyDelete
  2. wow... meriahnya... tak pe sis masuk longkang janji enjoy

    ReplyDelete
  3. bestnya..akak pun dah lama tak main bowling nih..

    nanti januari, inshaAllah nak ke kundasang, meh la kita jumpa kikiki..lambat lagi tu dah ajak jumpa

    ReplyDelete
  4. best aktviti cmni.. lama xmen ..huhuh

    ReplyDelete
  5. Serook kalau pengisian majlis dgn acara macam ini Atie.

    ReplyDelete
  6. seronok juga main baling2 bola boling ni kan atie

    ReplyDelete
  7. akk pun tk reti main boling..ada jg sports club buat aktiviti mcm ni, tapi malas nak join..

    ReplyDelete
  8. Lawa la baju boling tu. Berkenan pulak.

    ReplyDelete
  9. Laaa.. kenapa tak letak pagar kat tepi tu. Barulah tak jatuh masuk parit bola bowlingnya ^_^

    Lama dah tak main bowling ni, Atie. Tak cukup korum sekarang ni. Nak lawan anak-anak saya, tak mahulah walaupun level saya dengan mereka sama aje sebenarnya. Hahaha!

    ReplyDelete
  10. Waa bestnya family day sambil2 tuh main boling.. ramai2 gini meriah..

    ReplyDelete
  11. Bestnye main bowling..
    Da lama x main.. hehe.. ntah larat ke x nk mambaling bola tu..

    ReplyDelete
  12. Sesekali layan bowling best jugak tau Atie.... kenapa tak main?

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..