Tuesday, 11 October 2016

#TB Photo shoot Raya 2016

AssaLamualaikum. Walaupun entry terkebelakang, aku tetap nak abadikan gambar-gambar photo shoot raya kami diblog suam-suam kuku ini. Tengok jak lah ya, mood tengah nak rajin mengimbas kenangan. Gambar ini kami  ambil masa 13 Ramadhan 1437H lepas kalau tak silap. Aku ingat lagi, siap pakai baju lawa-lawa then mekap. Jarang  nak buat macam tu kalau ke pejabat. Haha!
Ala-la model di kepanasan mentari gitu. 
Seperti berada di awan biru. Staff Lelaki & wanita. Inilah team kami. 
Sebelah bangunan ni bangunan ICU dan OT. Kawasan lapang di atas bangunan.
Buat photo shoot ni dalam pukul 10am, tapi punyalah panas. 
Mata semua jadi sepet. Haha!
Rakan-rakan sekerja. Geng gila-gila:)
Tiap tahun kami akan adakan photo shoot untuk raya. Memang menjadi tradisi team dan unit kami. Menjadi kenangan setiap kali menjelang lebaran.
Jumpa lagi.
*Selamat berpuasa pada yang puasa Asyura pada hari ini. Selamat beramal:)

15 comments:

  1. Cantek nya latarbelakang langit biru tu Atie....bagai sebuah lukisan.
    Yalah kena abadi kan juga,dapat buat kenangan satu ketika nanti.

    ReplyDelete
  2. Gambar raya kami pun tak letak lagi kat blog...
    hahaha, nak letak juga la lepas ni...
    Ada juga kenangan kan?
    Senang nak tgk bila nak mengimbau kenangan nanti :)

    ReplyDelete
  3. Kenangan indah bersama kawan-kawan
    Tak kisah dah panas janji menggembirakan.
    Setahun sekali pun.

    ReplyDelete
  4. hai awak.. singgah sini & terus follow :)

    ReplyDelete
  5. GAMBAR PERISTIWA MENGABADIKAN KENANGAN PATUT DISIMPAN

    ReplyDelete
  6. Cantik latar belakangnya, Atie. Nanti-nanti bila dah pencen atau bertukar unit, tentu gambar ni jadi kenangan terindah ^_^

    ReplyDelete
  7. Boleh jadi kenangan abadi.
    Memang selamat simpan dlm blog.


    ReplyDelete
  8. meriahnya. best la ada aktiviti camni kan. :)

    ReplyDelete
  9. Cantiknya gambar latar belakang langit biru..
    Rajin betul ye korang bergambar dlm bulan2 puasa.. hehe..
    Tp kalau ramai2 sepakat, seronok je kan..

    ReplyDelete
  10. Salam BW dari Diari Dandelion,

    Pandai betul amek port tempat nak shoot ye.
    Yg tak best tuh bila panas, jadi sepet belaka matanya haaa..
    Takpelah, yg penting kenangan dan moment get together-gether tuh.
    Bukan semua company ada tradisi macam nih tau.
    Untung awak tau ^_^

    ReplyDelete
  11. cantik background tu, semua nampak ceria so gambar pun mestilah cantik

    ReplyDelete
  12. nampak sangat lama tak update hahh atie..kisah raya blom abis lagi..hehee

    ReplyDelete
  13. Cantik gambar yg berlatar belakangkan awan biru tu Atie....Damai je tengok. Haruslah bermekap mekapan, nak photoshootkan.... Kasi lagi meriah. Barulah ada gaya retis tie

    ReplyDelete
  14. Cantik sungguh permandangan tu Atie..
    Perlu lah diabadikan dalam blog ni..
    Lagi pun akak suka tengok..
    Hasilnya sungguh kreatif..

    ReplyDelete
  15. Bestnya klu ada photo shoot mcm ni...boleh buat kenang kenangan di masa akan datang...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..