Thursday, 13 October 2016

Family Day Office 2016-Sandakan Part 3-Dinner

#TB- entry terkebelakang lagi. Haha! Selepas siangnya penat main bowling, sebelah malamnya kami adakan dinner bersama semua staff. Dinner dibuat diroof top Styles Hotel Sandakan tempat kami menginap. Pelbagai juadah disediakan. Selain tu kami turut bermain game. Siap ada karaoke untuk staff lelaki. Yang staff perempuan semua pemalu belaka. Haha!
Our team 2016 with family. Sepakat untuk memilih tema hitam putih kasual. 
Its me ditemani boyfriend kecil. My abang Pae. 
En Kuling tak dapat ikut. Nun jauh di Sibu.
Suprise! acara potong kek untuk para ibu-ibu.
Atas bumbung Styles Hotel Sandakan
Walaupun hanya 2 hari 1 malam bersama teman-teman sepejabat, cukup buat kami gembira. Hilang tekanan kerja buat seketika. Alhamdulillah!

12 comments:

  1. Seribu bintang sejuta kenangan - cantik wording pilihannya
    Nasib baik Atie ada Pa'e kan. Adalah peneman.

    ReplyDelete
  2. Wah.. happening nampak gayanya tuh..

    ReplyDelete
  3. Dulu dulu masa kerja mmg family daylah yg dinanti nantikan. Bestnya sebab dapat tidur hotel hihi....Tapi bila dah kendian kendian ni company cuma buat family day macam outing jer ATie....dah tak best

    ReplyDelete
  4. senyuman yg sgt meneceriakan everyone!
    happenin sungguh...

    ReplyDelete
  5. syoknya makan makan. lama dah takde makan makan kat opis ni. kalau ada pun buat dalam meeting room ja -,-''

    ReplyDelete
  6. Nasib baik ada hero hensem yang teman atie ya..makin bersemangat lah atie merai bersama rakan sekerja kan..

    ReplyDelete
  7. Bestnya Family Day Ofis kan atie..
    Masa ni lah nak kenal keluarga rakan sekerja tu..
    Sekarang ofis akak pun tak buat dah family day..
    Hanya anual dinner ajer..

    ReplyDelete
  8. bila dah berkumpul reramai macam tuh, kalau saya pon segan nak nyanyi.. hihi..

    ReplyDelete
  9. salam atie ..
    memang seronok bila berkumpul dgn rakan mcm tu.
    atie tk berkaraoke sama ke mlm tu ..

    ReplyDelete
  10. syokla..holiday sambil mengerat silaturrahim

    ReplyDelete
  11. Bestnya ada family day macam ni. Tempat saya ni memang takdalah family day ke, annual dinner ke, semua pun takda. Kalau ada pun, mereka berpesta arak tak sanggup nak join sekali!

    Nasib baik ada Pa'e buat teman. Takdalah teringat kat En. Kuling masa ni ~_^

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..