Wednesday, 19 October 2016

Wordless Wednesday #65- Mewarna online

Salam Rabu. Less Word. Hasil mewarna dari Aplikasi online yang aku download. Salah satu therapy bila rasa-rasa diri stress. Haha! Saja hilangkan boring sambil melayan abang Pae tu tengok kartun. Menguji kesabaran juga ni. Puas hati bila tengok hasil warna. Just for fun! 





Bukan anak-anak sahaja boleh mewarna. Ibu-Ibu pun boleh. Hehe! Kira semua diatas tema animal. Next time aku post tema bunga-bungaan plak ya. Kalau berminat, bolehlah cuba download di Apple @ Google store :
1. Colouring Book For Adult
2. Colour Therapy
3. Colouring Book
Sekian.

20 comments:

  1. Cantiklah...senang dah sekarang

    ReplyDelete
  2. Cantiklah atie..
    Mcm best lah atie..
    Nak cuba..

    ReplyDelete
  3. Wah bagus juga terapi mewarna untuk org dewasa ni..byk kebaikan mewarna ni kan..boleh google
    Hehehe

    ReplyDelete
  4. Tq for info. Skrg kat ofis tgh blackout. Laju2 gi download :>

    ReplyDelete
  5. CANTIKNYA KREATIF MEWARNA..RAJIN ATIE

    ReplyDelete
  6. Anak kakak yg dah besar pun suka Atie.

    ReplyDelete
  7. kite tak pakai hp mahal huhuhui...

    nsb la akak ni tak minat color2... jd tak kisah sgt psl lukisan2 gini hehehe...
    dasar kan, dasar mls

    ReplyDelete
  8. ha,ha, nanti boleh cuba kalau tgh boring! eh tapi di apple jer ke? smartphone takde??

    ReplyDelete
  9. Rajinnya main kaler2. Nak download jugak lah ☺

    ReplyDelete
  10. Assallam atie lama tak jumpa di sini kan..apa2 jenis telefon pun boleh download ke atie

    ReplyDelete
  11. Best juga ni atie,boleh ilang kan stress.Orangtua macam akak boleh tak atie...hihii

    ReplyDelete
  12. tak pernah terpikir.. tQ atie share benda ni..bolehla ciknaa try nanti time boring2..hehe.

    ReplyDelete
  13. menarik sekali warnanya...cantikk..

    ReplyDelete
  14. Cantik Atie....Yelah daripada asyik mengingat org yang jauh eloklah mewarna kan....

    ReplyDelete
  15. Eh bestnya! Hahahah! Bolehla cuba nanti. Dulu-dulu kan kita lukis sendiri guna tools buat bulat-bulat baru isi warna apa semua. Yang ni senang lah!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..