Wednesday, 26 October 2016

Wordless Wednesday #66 -17 tahun dahulu

AssaLamualaikum. Gambar ini diambil pada tahun 1999 di Gunung Santubong bumi Sarawak. Pengalaman pertama kali mendaki gunung bersama kawan-kawan. Memang pengalaman yang tak akan dilupakan. Walaupun penat, seminggu tak hilang sakit-sakit badan. Nak jalan pun susah. 
I miss you all. Masing-masing dah ada kehidupan sendiri. Dapat teka tak yang mana aku?? zaman-zaman kekurusan melampau. Haha!
Sekian.

17 comments:

  1. Lama sungguh tu..
    Sweet seventeen tu Atie..
    Atie sure yg pakai mafla kat leher tu kan..
    Comel jer akak tengok..

    ReplyDelete
  2. Kalau kena mendaki lagi agak-agak stamina masih boleh maintain tak Atie:)

    ReplyDelete
  3. Rajinnya atie mendaki.... Hakak mmg tak suka mendaki daki ni.....Nak solat ke , nak terkencing ke...senang ke Atie kat puncak tu?

    Eleh, dapat agak dah...... gambar yg tangan kena conteng tu kan haha....Zaman anak dara Tie mmg le memasing kurus melampau haha

    ReplyDelete
  4. wah siap mendaki ni, bagus betul stamina masing2

    ReplyDelete
  5. wah hebat tuh panjat gunung. waktu muda stamina kuat, otot2 masih kuat bekerja memang masa terbaik untuk enjoy aktiviti lasak macam ni kan...

    ReplyDelete
  6. rindu nak daki gunong santubong lagi xpun bukit bako Sarawak..tebayang-bayang kehijauannya, kesejukannya, bunyi deruan air terjunnya...wah rindu sungguh neh...

    ReplyDelete
  7. SEKEJAP SAJA DAH 17 TAAHUN BERLALU NAMUN INGATAN MSH SEGAR KAN

    ReplyDelete
  8. 99? saya baru darjah enam masa tu. Hehe.

    Lama dah tu sis Atie. Bestnya dapat panjat gunung. =)

    ReplyDelete
  9. perghh lama dh ni..17 tahun dahulu..

    ReplyDelete
  10. Zaman muda mudi mmg syok mendaki Atie
    Tpi skrg kalau disuruh mendaki agak2 dapat lagi tak??

    ReplyDelete
  11. Comelnya atie di zaman anak dara. Bestkan panjat gunung. Kalaulah sekarang ni masih boleh buat semua aktivti tu kan...

    ReplyDelete
  12. Saya pernah mendaki Gunung Tahan dan merindui suasana damai di puncak banjaran Titiwangsa itu...

    ReplyDelete
  13. Rugikan sape sape yg still xde komitmen, still gagah prkasa tp tk amek pluang ni --'

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..