21 Nov 2012

:: My Only One ::


AssaLamuaLaikumJ
SaLam Rabu… 
moga hari ini penuh dengan senyumanJJJ..
Pagi semalam office mate ada bawa anak ke-2 nya..baby lagi, baru 5 bulan..so cute lah baby ni…sempat lah snap picture dengan dia…
Baby name : Ainul Mardhiah
Teringat masa Pa'e masih baby lagi..  moments tu memang indah..
Dulu selalu juga bawa Pa’e ke office.. kadang2 ada kerja yang memerlukan aku utk berada lama di office.. masa tu lah aku angkut Pa’e sekali..heheJ.
Syukur lah Pa’e ni bukan jenis yang cerewet dan tidak banyak meragam…cehh! Puji anak sendiri nampak…
1st time bawa ke opis..umur Pa'e 3 bulan lbh kot :)
excited tgk web cam:)
Muka penat!
haha..mcm pompuan dahh..:)
Gigi tak penuh lagi..
shopping2 with Ibu & Baba..
muka serius
suka nya senyuman:)
Picture dalam 1 @ 2 bulan lepas kot:)
 Just nak kongsikan koleksi picture2 Pa’e yang aku suka… muka dia berubah dari masa ke semasa….mula2 lahir memang sebijik muka macam babahnya… anak babah lah katakan Sekarang ni dah ikut muka aku sikit kot….terutama tang mata tu!…betul ker?? kawan-kawan yg selalu ckp mcm tuJJJ.
Pa'e ;

WasSaLam^_^

16 comments:

  1. best boleh bawa anak kat tmpt keje.. ofis saya tak leh.. :(

    ReplyDelete
  2. I Like..heehee..owh anak ummmi..aik Mama Pa'e..sdh tukar calom menantu ka..bukankah calon dulu adalah anakku Aisyah..skrg sdh tukar dgn anakku Ainul pulak..ka mau dua2 jd menantu nih..huahuahua..x pa Mama Pa'e aku faham..ko sdh mau adik utk Pa'e kan..insyaAllah ummi doakan dpt BABY GIRL sEcEpAt mungkin..AamIim..^_^..

    ReplyDelete
  3. salam atie...seronok blh bwk anak keopis yer..kalau tak risau jer...
    pa'e dah umur braper tuh..comel jer makin besar...

    ReplyDelete
  4. ensem btl bah anak kakak nie.hehehe..kak,ndak aku tau bah ngapa tetiba pula aku membaca majalah pengantin tu.haha

    ReplyDelete
  5. JaSSNaNi : sesekali je bawa anak ke opis..bkn sllu..hehe
    aety : paham2 je lah.. mmg mau anak pompuan ni..haha
    ummuaidan : skrg ni Pa'e dah 2 tahun 9 bulan.. Alhamdulillah..
    acik : TQ :)

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaa.. bila anak2 dah makin besar ni rindu nak cium bau baby...

    ReplyDelete
  7. Seronok tengok anak membesar didepan mata kan atie... lebih2 lagi dgn senyuman yang menawan gitew :D

    ReplyDelete
  8. salam kenal atie.....
    yan datang follow atie..... eeeee....comelnya anak atie....

    ReplyDelete
  9. time baby comelnya..makin besar ensemnya..:)

    ReplyDelete
  10. cuteee nyee babyyyy tu..sam cute mcm abg pa'e hehehe ;D

    ReplyDelete
  11. amboi..pakai spek mata hitam tu.. kacak bergaya.hehehe

    ReplyDelete
  12. comel baby..and comelnya Pa'e!!!! a'a la ada muka your hubby sgt time kecik. baby camouflage la, kejap2 tukar.

    ReplyDelete
  13. Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..