Tuesday, 20 November 2012

:: Ajari AkU ::

AssALamuaLaikumJ
Mood ceria hari ini + jiwang-jiwang ….hehe..
Tengah buat kerja di office… tetiba terdengar lagu ni…
Wahh.. tangkap cintan you!…haha.. Tambah2 aku memang minat dengan pendendang lagu ini… Jejaka Malaya ANUAR ZAINsuara dia memang power...
(sapa2 yang tak minat tu, buat2 lah tak tau ye..haha:p)…


So…. Layan lah lagu ni ya…
dituju khas buat semua teman-teman blogger yang di kasihiJJJ.
Ajari aku!... Mak budak yg baru belajar berblogging…ekekeJ.
Sebenarnya aku minat juga dengan pelakon dalam video klip ini..
Si cantik manis @ mama hot Nora Danish & Dato Rahim Razali (idola dlm bidang lakonan)..

WassALam^-^ 

14 comments:

  1. Replies
    1. zila..sy pun tak pasti...tapi baru td terdengar..hehe:)

      Delete
  2. Salam atie...ida dah follow kat sini...makaseh sudi follow blog ida...

    hhmm ida pun minat lagu2 anuar zain....paling suka keabadian cinta...hihihi

    ReplyDelete
  3. oooh ~~
    belum pernah dngar lagu ni atie..
    first ni..mm,best juga lah..hehee

    ReplyDelete
  4. lagu apa ek... x pernah dgr lagi

    ReplyDelete
  5. mummycda: TQ follow sy juga :)

    Sally : best kan lagu ni..jiwang2...ehhehehe..

    Anum : Anuar zain.. title song..ajari aku :)

    ReplyDelete
  6. layan ajelah sebab minat anuar zain

    ReplyDelete
  7. Aduhh Na mmg tatw so na kena try dgr laa ni ;)

    ReplyDelete
  8. wahhh girang2 dengar lagu. hehehe have a nice day ahead ya.

    ReplyDelete
  9. alaaaa... kat ofis x boleh bukak video ni.. tapi nak tgk.. sory, saye baru nak mengomen.. (silent reader)

    *kalau sudi, jom follow and like blog saye: www.diyanamarissa.com

    tq!

    ReplyDelete
  10. Baru tengok klip video ni dekat Blogger Anum tadi

    ReplyDelete
  11. ehmmmm akakpun peminat anuar zain.. jom tengok konsert dia nanti...

    ReplyDelete
  12. jue suka anuar zain..semua lagu dia jue suka...hihikkk

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..