Saturday, 24 November 2012

::Segmen : Jom BW sambil Follow !::


Klik sini utk Join :)







AssaLamualaikum ^_^

Aku belajar2 join segmen (maklum mak budak baru belajar blogging).... so, ini segmen 1st yg aku join:)

Syarat-syarat penyertaan:
1. Buat satu entry tentang Segmen "Jom BW sambil Follow sampai Lebam"
2. Tempek banner tu
3. Letak link entri lu olls kat bawak kotak komen cik adik ni -*link entri taw bukan link blog
4. Terakhir follow lah blog - Macam biasa ,semua peserta akan difollow back..
WasSaLam ^_^

15 comments:

  1. dari segmen sama

    http://ceriteramissnurdeelaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tambahkan-follower-di.html

    ReplyDelete
  2. saya tersesat dan tiba-tiba saya termasuk dlm blog nie . bw sini k :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  3. Rajinnya join segmen.. Hehe ^_____^(y)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.
    Follow sini..

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen,,mcm menarik jek, nnt kalau lapang2 nk join gak lah,hehehe

    ReplyDelete
  6. Dari segmen yang sama ^^V

    http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. oooh bsegmen juga.. samalah saly..hehe.
    good luck ya atie..:)

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama done follow :D

    http://dingraphic.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  10. assalam..ayu dtg dari segmen yang sama...

    ada masa nanti...kalau tak keberatan jom la join segmen ayu yer...link nyer ada kat bawah ni..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  11. Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

    ReplyDelete
  13. Salam singgah dan follow blog comel ini :)

    http://raarocherr.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..