23 Nov 2012

:: SaYang... KAMU ::


 AssaLamuaLaikumJ
Mood ceria… coz esok lusa cuti weekendJ.
Pagi tadi masa dalam kereta nak pi kerja terdengar lagu ni…
Baru dua kali kot terdengar.. macam best plak! Sampai opis sibuk tanya kawan2, depa tau tak lagu ni.. semua pun jawap TAK TAU!..heheJ
Penyanyi dia SHAE..
Aku pun tak kenal siapa SHAE ni coz memang jarang dengar lagu ni..Nama dia pun aku tak familiar sgt… cantik SHAE ni.. kacukan kot!..pandai2 buat telahan sendiri.
Tapi apa yang pasti SHAE ni pun tak kenal dan tak akan kenal akak…hahaha..:p..


Lirik Lagu Sayang - Shae

Sayang apa khabar dengan mu

Di sini ku merindukan kamu

Ku harap cinta mu takkan berubah

Kerna di sini ku tetap untukmu
Sayang apa khabar dengan mu

Cobalah kamu telepon diriku

Ku rindu dengar suara indahmu

Kerna dirimulah semangat hidupku
Sayang dengarlah permintaan ku

Jangan ragu kan cintaku

Sayang percayalah apa kataku

Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku

Jaga hatimu untukku

Sayang dengarlah bisikan hatiku

Kerna ku sayang kamu

Sumber : sini

Di tuju khas buat en Hubby (Mr Yusof a.ka. Babah Pae).
(erm.. sesekali je en hubby baca tulisan2 isteri dia niL)        
DAN juga buat teman2 blogger yang di kasihi walaupun kita hanya jumpa di alam maya..
yang pastinya AKU SAYANG KAMU Indahnya Ukhuwah yang  terjalinJ.

 dah ada kot yang tahu lagu ni.. I jer ketinggalan..hehe   
WasSaLam ^_^                                                      

12 comments:

  1. hahah Na pernah taw lagu ni....
    hihihihihihi ;D

    ReplyDelete
  2. Dayang sayang kamu jugak. hahaha tetiba.

    ReplyDelete
  3. acik jarang sangat dengar lagu..kecuali lagu2 lama seiring usia he he

    ReplyDelete
  4. akak pun sayang atie jugekkk...hehehe

    ReplyDelete
  5. sayang awak juga tau..!
    thanks atie...
    cantik n bmakna jer liriknya..:)

    ReplyDelete
  6. sayang kamu jugak.

    my hubby pun sama jarang benor dia nak belek blog ni

    ReplyDelete
  7. selalu dgr lagu ni kat radio :)

    ReplyDelete
  8. M pun tak kenal la Shae ni..Tp lagu dia cam best gak yek..

    ReplyDelete
  9. jarang dengar radio..tapi kekadang suka lagu tu...penyanyi je tak taw sape ngee....

    ReplyDelete
  10. hiiik sayang akak juga..selamat bercuti

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..