Thursday, 16 April 2015

Banyaknya Cerita

AssaLamualaikum
Lama menghilang dari alam blog. Haha! semuanya sebab malas. Tapi sebenarnya hari-hari dok terfikir kamu-kamu semua. Hihi. Ya lah, macam dah sebati dalam kehidupan. Banyak nak cerita, insyaAllah dah ada semangat nak membebel semula ni. So, jangan jemu datang ke blog picisan ini ya. Hihi! Alhamdulillah bila lama sepi banyak cerita baru. Ramai juga kengkawan yang bakal menambah ahli keluarga baru. Seronok nya. Tahniah semua. Abang Pa'e juga yang belum ada rezeki nak beradik. Siap hari-hari tanya " Ibu, bila abang Pa'e nak ada adik ni?? (fuh! berpeluh nak jawab soalan ko nak!) haha! Aku percaya dengan ketentuan Allah! Doakan aku ya.
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. Salam kak atie... sihat ka?? lama tak nampak :)

    ReplyDelete
  2. hi pa'e..bertabahlah ibu yer..insya'allah, coming soon..heheheee

    ReplyDelete
  3. Pa'e minta adik dah tu. Haha
    mimie tunggu masa je ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. semoga Pa'e dan Ibu bahagia selalu..yg penting berdoa dan ALLAH yg lebih mengetahui..

    ReplyDelete
  5. Masih bersyukur Atie at least ada satu
    Ada lagi yg masih sabar menanti utk dptkan yg satu
    Sabar dan teruskan doa...

    ReplyDelete
  6. biasalhatu kekadangnyer kita rajin.. kekadangnyer kita tak rajin...
    semoga impian Pa'e menjadi kenyataan..

    ReplyDelete
  7. inshaallah semoga dimurahkan rezeki....

    ReplyDelete
  8. akakkkk rindunyaaaa. dari sehari sehari nak masuk blog akak nk req fren pesbuk tp asyik lah lupa. huuuu

    moga ada rezeki abg pa'e beradik amin amin

    ReplyDelete
  9. Salam Atie. Kembali berblogging. Lama jugak tak baca entri terbaru Atie. Fiza sihat je :)

    ReplyDelete
  10. assallam atie...rindu nak baca entry atie
    ada lah nanti rezekinya...berderet2 nanti abang pa'e tak terlayan kelak...insya Allah

    ReplyDelete
  11. Ohh.....nasiblah org tu muncul balik lepas sepi tanpa berita setelah sekian lama hihi...Insyaallah.....nanti nanti adalah tu Atie....usahakan jer siang malam hihi....

    ReplyDelete
  12. Salam atie...insyaallah ada rezki nanti...doa kami buat atie...

    ReplyDelete
  13. Assalam atie,
    waaaaaaaaaaa
    soklan abang bukan maen :P
    iols yang dengor pun berpoloh2 :)

    ReplyDelete
  14. abg dh nk adik yek... takpe usaha selagi boleh

    ReplyDelete
  15. insyaallah teruskan usaha..soh Abang pae doa.doa budak2 ni makbul..

    lama betul ye menghilang..:)

    ReplyDelete
  16. Atie.... insya allah ada rezeki buat atie nnti.. saly sntiasa doakn mu...hihi bang pa'e,rindu cerita2 ttg pa'e..

    ReplyDelete
  17. As salam.. Singgah balik sini.. Blog sabahan.. Bah.. Follow trus..

    ReplyDelete
  18. As salam... Rindu akak nak dengar celoteh kamu dik :)

    ReplyDelete
  19. nampak besar dah Pa'e. in sha Allah...impian Pa'e jadi abang long akan terlaksana

    ReplyDelete
  20. Dah besar dah Pa'e.. xpe smoga ada rezeki nnt Pa'e nak dpt adk nnt k... Aminnn

    ReplyDelete
  21. Ni Sue nak tanya soalan yg sama mcm Pae..tapi dia dah tulun kamek tanyakan..hihi

    ReplyDelete
  22. disamping berdoa , juga berusaha ... insha Allah .

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..