Friday, 17 April 2015

Sarapan Basa-Basi..

AssaLamualaikum
Jumaat yang mulia datang lagi. Betapa cepat masa meninggalkan kita. 
Usia pun makin meningkat. 
Moga kita terus giat mempersiapkan diri menuju alam kekal disana.
So, sarapan apa pagi ini? :)
Inilah pilihan aku setiap pagi. Hehe! dah makin kembang lah tu yang terpaksa control makan. Haha! aduh! dah tak tahu nak diet macam mana. Memang terasa diri makin berat. Kihkih.
Korang makan apa pagi ini? 
WasSaLam^_^

16 comments:

  1. bagus Atie makan biskut oat tu ..hihihi.. Linda ni pagi2 dah melantak nasik dah..uwaaaa

    ReplyDelete
  2. kalu akak la mkn ni je... mmg kul10 ke 11 msti berbunyi2 dh lapo

    ReplyDelete
  3. Assalam atie,
    huawaawawwawa
    uols buat iols terasa pepagi ni tau3
    ni iols tengah dok sedap ngunyah bekpes iols masak
    tup3
    bukak entry uols
    huawawawawwa
    uols nyer bekpes very the healthy
    sob3
    iols nak kuruih sob3
    #eh3 tetiber :P

    ReplyDelete
  4. yui jpg nak mkn ayam bakar..smlm dh perap..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Salam Singgah...
    nieyl follow back..:)
    Thanks yea follow blog nieyl...
    same la ngan nieyl..tgh try diet...

    ReplyDelete
  6. kalau kak breakfast macam tu...kul 10 dah cari makanan lain, atie...huhu

    ReplyDelete
  7. As salam Atie..kenyang ke mkn tu aje..pagi kena mkn yg berat2 skit..

    ReplyDelete
  8. SALAM JUMAAT..KAK FOLLOW BLOG NI JUGA TQ...KAK MKN ROTI N MINUM MILO JER..PAGI2

    ReplyDelete
  9. Roti canai...teh o ngan roti bakar....ohh satu lg megi goreng separuh kongsi ngan ank.....klu sy tak sampai sejam lapaqqqq blk klu mkn biskut je

    ReplyDelete
  10. Selain makan kena rajin exercise sebenarnya Atie.
    Makan sikit pun kadang payah nak kurangkan berat badan.

    ReplyDelete
  11. sedapnya nescafe :)
    tapi kurang bagus untuk yang nak
    kurangkan berat badan
    sebab dia ada creamer

    tapi semjak dua ni
    saya pun minat minum 3 in 1 kopiko kak..

    ReplyDelete
  12. Dah lama tak amik nescafe.. sekarang lebih banyak minum air masak.. cuba konsisten 3 liter sehari.. demi ke arah usaha mendapat berat badan idaman..

    ReplyDelete
  13. klu no kurus jangan la minum 3 in 1 atie ..amboi kemain nasihatkan org,sy yg tak minum air manislah ni pun tak kurus2 camna?haha..kena exercise..sbb makan tak reti kontrol

    ReplyDelete
  14. Nescafe 3 in 1 mild..terbukak nganga bijik mata kmk..

    ReplyDelete
  15. saya punya bfast lagi berat dr tu ...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..