Wednesday, 22 April 2015

Wordless Wednesday #54- Superheroku!

AssaLamualaikum
Less word today. Superhero ku yang seksi:)
Send gambar ni kat babah dia semalam. Gelak sakan Babah! Haha! 
ini kerja Si Tumpis bila suruh pergi mandi semalam.
Happy Wednesday youl! 
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. Bukak-bukak blog atie terus nampak spiderman! tertanjat gurgurl tauuuuu...

    hihihi...

    ReplyDelete
  2. Hihihi terkejut mak...
    Memang superhero tu Atie..

    ReplyDelete
  3. HEH..HEH..NK PANJAT KLCC TU SATGI...

    ReplyDelete
  4. hihi..kreatif..spiderman nak mandi ..tu yg jadi cam superman nak terbang ..:)

    ReplyDelete
  5. Alolo..comeinya..
    tapi cekci siket...hehe
    Salam kenal & terima kasih ke blog saya :)

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi..amboi..seksi nyer superhero nie...:)

    ReplyDelete
  7. nk jd superman ke spiderman nih? tp jd seksi men

    ReplyDelete
  8. Wow, seksinya! Sekarang nak bergambar baik-baik, nanti tak pasal-pasal jadi viral. Keh3x.

    ReplyDelete
  9. hamboi Pa'e...cekcinyaaa...superhero ni..hahaha

    ReplyDelete
  10. so sweet..teringat zaman kecik2 memang ginilah kalau nak pi mandi...:-))

    ReplyDelete
  11. hahaha...dak tumpis jadi superhero seksi yer

    ReplyDelete
  12. sepesyen dengan Adli punya perangai.

    ReplyDelete
  13. cekcinya si superhero tok..hehehee

    ReplyDelete
  14. salam atie ..
    nanti blh berlakon cicakman ..
    superhero Malaysia ..
    apapun hepi wednesday..
    lama tk singgah sini

    ReplyDelete
  15. hihi..seksisnya superheroe ni

    ReplyDelete
  16. kalo zaman saya dulu pkai topeng power rangers je...sama la x pakai baju jugak..hehe

    ReplyDelete
  17. alala superhero atie berposing sebelum pi mandi ya....seksi gitu.

    ReplyDelete
  18. nak terbang ke mana tu pa'e? hihihihi

    ReplyDelete
  19. ambik mood nak mandi ni ... hehehee

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..