Monday, 27 April 2015

Tumpis Selfie Lagi

Salam Pagi Isnin. 
Mood sedikit lemau. Huhu! biasalah, dah berehat puas dua hari. Layan gambar tumpis selfie lah ya! Kerja Tumpis bila dengan MakCu nya memang kaki selfie. Ada sahaja gaya dia suruh tumpis posing. Yang si abang Pa'e ni selalunya ikut sahaja, janji dapat pinjam hand phone MakCu untuk main game. kesian kena buli. Haha! 
Tengok lah gayanya tu:)
Ala-ala pelakon Korea konon! haha

Ini plak yang terbaru. Wajah pagi-pagi ke sekolah:)
Gambar-gambar ni jadi penghibur hati bila boring. Mulalah rasa nak balik cepat kalau tengah kerja. Petang kang pasti disambut dengan panggilan "ibuuu dah balik" bila sampai dimuka pintu.
Happy working!
WasSaLam^_^

32 comments:

  1. :-)) asalamualaikum selamat pagi atiey...
    Bila tengok gambar anak2 ..rindunya lain macam kan...cepat betul mereka dewasa depan mata

    ReplyDelete
  2. COMELNYA SIKECIL BERSELFIE...

    ReplyDelete
  3. memang kegemaran budak2 sekarangnikan..
    anak2 akakpun pantang handphone akak free tiba2 penuh galery gambar selfie...

    ReplyDelete
  4. wahh macam-macam gaya, comel :)

    ReplyDelete
  5. Buah hati pengarang jantung ni Atie
    Menceriakan walau ada kalanya buat hati geram dgn keletahnya.

    ReplyDelete
  6. Salam isnin Atie..amboi anak teruna ensem ni berselfie kemain lagi ..pandai diaa

    ReplyDelete
  7. Amboi si pae .. bukan main bah dia .. hehe

    ReplyDelete
  8. Teringat pulak kat anak2 saya...entah tengah buat apa la sekarang..masing2 kat sekolah tu

    ReplyDelete
  9. pandai lah tumpis nih... mmg fotogenik... jenis mesra kamera... mcm2 gaya dia bt

    ReplyDelete
  10. Macam-macam gayanya. fotogenik lak tu

    ReplyDelete
  11. Sedih ye atie, bila nak pergi sekolah..
    Seronoknya si pa'e bila ibu balik kerja ajer :)

    ReplyDelete
  12. macam-macam gaya..memang kaki selfie nih

    ReplyDelete
  13. betul tu,, bila tengok gambar anak rasa rindu plak nak peluk,, padahal baru sekejap je hantar taska,, senyumannya terbayang2 kat mata ni hihihi,,abg pa'e ni boleh jadi model bila besar nanti hihihi

    ReplyDelete
  14. kalau uwais nampak ummi sampai nak ambik dia. lari laju2 keluar nak sambut ummi. macam tak sabar sgt nak balik hihihihi

    ReplyDelete
  15. Macam-macam gaya ada. Memang kalau tak jadi raja selfie, jadi raja sehari. Eh! Hahaha....

    Ni boleh ganti tempat jiran sebelah rumah saya (OKje) ni untuk rampas takhta kuat berselfie :)

    ReplyDelete
  16. boleh geng dengan dak Nuha.. gile selfie.. hehehe..

    ReplyDelete
  17. Assalam atie,
    betui3
    taiap kali nengok wajah anak mesti tenang kan3

    ReplyDelete
  18. datang bejarah ke sitok..balit gik, dah pukul 430 ptg tok..hehehee

    ReplyDelete
  19. hantu selfie..hehehee..
    cute anak bujang sorang nih..pandai hiburkan hati sendiri..

    ReplyDelete
  20. Comel sume..hihi..pndai abg pa'e.. sama dgn hero2 saly dgn maksunya.. dibulinya mcm2 sbelom dpt main game..kih3

    ReplyDelete
  21. pandainya bergaya bagai ya anak atie sorang ni....tapi kan kenapa nak pegi sekolah muka tak ceria tu....

    ReplyDelete
  22. amboii bukan main comel lagi..hihi pandai selfie macam2x gaya dia :)

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Atie. suka tengok gambar tumpis selfie.. comel.. hehehe

    ReplyDelete
  24. Comelnya tumpis. Sy kt rumah takde bdk kecik. Teringin !

    ReplyDelete
  25. Hensem boy....
    Kiranya Pae ni suka gak selfie ye Atie....selalunya budak lelaki tak suka sangat.

    ReplyDelete
  26. mcm gaya selfie pa'ie ni ... klu sis buat mesti buruk je rupa ...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..