Wednesday, 22 April 2015

Kena mengajar lah pulak!

AssaLamualaikum
Petang ini agak sibuk. Nak kena mengajar para Doktor yang bijak bistari. Fuh! sedikit gentar di situ. Haha! tak habis-habis kalut kalau disuruh mengajar atau train staff kat sini. Walau dah nak masuk 8 tahun kat sini dan inilah kerja aku. Hihi. Wish me luck!
Ini bukan tulisan Doktor. Tapi tulisan aku yang memang buruk bebenor. Haha!
Persediaan training konon, ini sahaja. Malaysia Boleh! yakin boleh! eh tetiba. Haha!
WasSaLam^_^

14 comments:

  1. Bila lagi org-org pandai kena dengar cakap kita masa inilah Atie
    Tengok mereka khusyuk dengar lagi syok kan:)

    ReplyDelete
  2. wah atie ..
    dah blh dipanggil pensyarah tu ..
    bayang yg dihadapan tu tau apa ..
    baru selesa utk menyampaikan ..
    moga suksess

    ReplyDelete
  3. Good luck. Smoga dipermudahkan urusan.

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan..atie boleh!

    ReplyDelete
  5. moga dipermudah kak :) jgn ketaq2 tauuuuuu :p

    ReplyDelete
  6. so, mcm mana ?
    dh berjaya harunginya..
    all the best

    ReplyDelete
  7. Sepatutnya, yang lebih mengetahui mengajar kepada yang kurang mengetahui. Dan kalau ikhlas, tentulh tidak lokek ilmu.

    Saya selalu beritahu pada trainee saya dulu, saya ajar kamu 120% dari apa yang saya pernah belajar dulu...

    20 itu adalah pengalaman saya yang tak ada dalam silibus rasmi...

    ReplyDelete
  8. All the best bila jadi 'cikgu' nanti. Setakat belajar mereka memang boleh. Kalau tidak, tak akanlah jadi doktor. Tapi ilmu yang kita timba sebagai pekerja berpengalaman tu, tak terdapat dalam buku kecuali kita ikhlas nak berkongsi ilmu tersebut.

    ReplyDelete
  9. mesti dah berlangsung dgn jayanya ...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..