Tuesday, 21 April 2015

Shopping Wardrobe di IKEA

AssaLamualaikum
Perabot rumah kalau di IKEA memang cantik-cantik kan. Kami di Sabah ni memang tak merasa lah nak shopping di IKEA. Sebab macam tiada cawangan lagi. Dok tengok kawan-kawan jak yang cerita keterujaan shopping disana. Cerita IKEA ni saja nak share sebab ada juga rezeki CPUV.
Bolehlah ke cawangan yang berdekatan dengan anda. Promote sikit. Hehe!
Hujung minggu bolehlah berkunjung ke IKEA. Kalau tak pun korang boleh tengok dulu web IKEA ni untuk buat pilihan sebelum membeli. 
Macam wardrobe ni harga adalah dalam RM700++ hingga RM3K pun ada. 
Boleh beli ikut kemampuan. Hehe!
WasSaLam^_^

16 comments:

  1. SHOPPING AWAL BANYAK PILIHAN TU SEBELUM RAYA ATIE..

    ReplyDelete
  2. akak slalu cuci mata kat Web Ikea jer..haha

    ReplyDelete
  3. tahan ke wardrobe ikea eh? ada dengar banyak feedback kata product kayu kayan ikea kurang tahan.. sekejap je dah rosak, patah etc..

    ReplyDelete
  4. Kemas bilik bila ada wardrobe ni kan Atie.. akak dah beli tapi bukan kat IKEA lah.. jauh benor pegi IKEA tu :)

    ReplyDelete
  5. igt shopping online kat ikea td..:)

    ReplyDelete
  6. kabinet dapur sy dari ikea. tahan lasak. puas hati. setakat ni xde quality issue.
    perabot kat ikea ok, tahan. tapi brg2 electrical rasanya kurang sikit.

    ReplyDelete
  7. Sebenarnya, bukanlah semua barangan kat IKEA tu berbaloi di beli. Ada yg jauh lebih mahal & tak berbaloi dgn kualiti. Dah la kena pasang sendiri..Penghantaran kena bayar, kalau nak minta dipasang, pun kena bayar...hahaha..Tapi ada produk nya yg unik, yg cantik.

    ReplyDelete
  8. Memang cantik .....okje suka! Design dia moden moden gitu. Tp mcm mahallah Atie, tak mampu mak hihi

    ReplyDelete
  9. Saya suka pergi IKEA,cuci mata. Tak semua produknya menarik tapi dalam pada tak menarik, kalau pergi, memang tak pernah pulang tangan kosong. Hahaha....

    Yang tak sukanya tentang produk IKEA ni sebab kena pasang sendiri. Sangat leceh.

    ReplyDelete
  10. suka smua barangan ikea..simple n moden..

    ReplyDelete
  11. tapi ada jugak barang yang murah kena member card dulu huuuuu

    ReplyDelete
  12. Diana pun ada pegi tpi takat cuci mata je...En huby x suka dtg sini...kalau g dgn anak2 jenuh nak berlari kejar anak. Tapi diana belum pernah beli barang2 Dari sana lgk. Beli pun takat yg simple2, je. Ramai jugak yg compalain kata brg2 mereka x de kualiti. Pun x sure...

    ReplyDelete
  13. Pergi IKEA rambang mata . lain nak beli , lain yg dibeli ...

    ReplyDelete
  14. aida memang minat ikea ni.
    just tgh tunggu dpt kunci umah.
    baru nak kira-kira duit and shopping di ikea :)
    in shaa Allah ...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..