Tuesday, 10 November 2015

Abg Pae-Muka tak puas hati..

Assalamualaikum
Cuti-cuti Deepavali hari ini. Semalam pun cuti untuk selesaikan beberapa urusan. Bersambung hari Ini. Spend time dengan si abang Pae ni hah! Dia kan suka tunjuk muka tak puas hati kalau tak dapat apa yang dia nak. Tak menyabar nak minta beli play doh yang dia panggil 'tanah liat'. Tengok ni hah! Sabar jak lah! Macam-macam.  Haha. Jumpa lagi..

16 comments:

  1. tak macam kita dulu ya... kalau tak dapat apa yang dihajat, pendam sendiri...

    ReplyDelete
  2. Hehe...mungkin Pae ingat ibu ayah tak nak belikan..sabar ye Pae...

    ReplyDelete
  3. heh.heh...monypk pae'i risau sungguh xdpt playdoh yg diinginkannya...

    ReplyDelete
  4. Alahai...memang nampak tak puas hati je muka tu hihi

    ReplyDelete
  5. Amboi masamnya abang pae...pasti ibu belikan nanti.

    ReplyDelete
  6. jelingannya..takutt..tak puas hati sungguh tu..

    ReplyDelete
  7. Alolo..tunggu jap Abang Pae. Kejap lagi nanti ibu belikan. :)

    ReplyDelete
  8. Garang benar muka Abg Pa'e bila tak puas hati... Nak dekat pun aunty takut... hehehhe

    ReplyDelete
  9. Aloo .. Memang muka betul2 tak puas hati tu atie.. hahahaa

    ReplyDelete
  10. Salam singgah sini atie...wahh...garangnya muka Abg Pae...tapi tetap hensem....hihi

    ReplyDelete
  11. hehe..samalah dengan anka bujang punya perangai
    kalau anak bujang saya, kening berkerut habis! hehe

    ReplyDelete
  12. garang beno muka abg pae...jeling tajam

    ReplyDelete
  13. ahaha.sambil makan ayam sambil tersengih IbuNoey tengok gaya Pae ni.jelingan mahal tu...;)

    ReplyDelete
  14. Wahhhh....takut auntie, Pae marah cenggitu tau. Sabar ye Pae.....Nanti sudah settle urusan ibu, barulah boleh cari play doh tu ...

    ReplyDelete
  15. sebab dia dah terbiasa manja kot kak atie. dia kan tunggal buat masa ni huuuu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..