Monday, 16 November 2015

Fesyen Rambut Vs Capang..

AssaLamualaikum
No idea untuk tajuk. So, letak lah sesuka hati. Haha! saja nak letak sini si abang Pae potong rambut last week. Dek sebab fesyen rambut macam tu, maka telinga yang capang makin terserlah. Badan keding juga makin kelihatan. Makin tinggi! Sabar jak lah. Mood makan kadang bila datang semua makanan mau. Bila mood tak mau makan sudah mari, kita ajak buat tak tahu sahaja. Huhu!
Dua tiga hari ini agak sedikit stress. Celaru. Serabut. Selirat. Semua perkara nak kena fikir (lari tajuk dari entry asal) Haha! Nanti dah ok sikit, aku BW rumah kawan-kawan ya. Jumpa lagi...

16 comments:

  1. COMEL JE PAEI BERAMBUT PENDEK...PADAN JER TELINGA PAEI DGN WAJAHNYA XNAMPAK CAPANG PUN...ADA2 SAJA MAMA PAEI NI...

    ReplyDelete
  2. Capang pun hensem kan pae....
    Kenapa atie stress...moga Allah beri ketenangan pada atie.

    ReplyDelete
  3. Rasa nak cubit pipi dia tau buat muka macam tu he he..
    Bawa bertenang atie..bila-bila pun BW.. jangan lupa terus udah le..

    ReplyDelete
  4. wah adik dah macho sekarang smart tul rambut..tak payah sikat dah..kan adik

    ReplyDelete
  5. Terserlah kehenseman Pae tu..
    Dengan senyuman yg menawan tu :)

    ReplyDelete
  6. thanks mak atie blogwalkg blog wak yg biasa2 aje ., dah oke letteww ;p

    ReplyDelete
  7. bdk lelaki biasa lah kadang telinga nampak capang... yelah rambut pendek kan... kalu pempuan tak berapa nampak sbb di ttp rambut

    ReplyDelete
  8. lelaki dn capang dah biasa tu Atie, sana sini lelaki biasa mcm tu

    ReplyDelete
  9. hehe..mcm2 gaya..mmg nmpk kurus gakla..huhu~

    PJJ ye? sedihnye..sy setahun lebih je pjj lps kawin..alhamdulillah..mmg seksa duk jauh..sabarlah ye :)

    ReplyDelete
  10. dah besar dah abang pae..lawa style rambut baru.hehehe

    ReplyDelete
  11. masih hensem abang pae dengan rambut baru

    ReplyDelete
  12. abg pa'e kena buat rambut style lain pulak la ni ibu hihi

    ReplyDelete
  13. Nmpk kekurusan dia...
    Kurus tinggi hensem apa...

    ReplyDelete
  14. Fesyen sekarang ni yeh Atie...fesyen Tuan Anas Mikael yeh hihi....Pesen rambut capang ke, pae ttp comey...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..