Wednesday, 18 November 2015

Kasihmu anak!

AssaLamualaikum
Less word. Biarlah gambar yang berbicara :
My litle boyfriend. My BFF. Also teman bergaduh. haha!
Kasih mu anak. Moga kekal padaku. Selamanya. You love me! Ibu Love you so much!
*Perasan tak gigi tu?? haha! tiang gol :)
Jumpa lagi..

26 comments:

  1. Haha...tiang gol aa kak..ambil gmbr byk2...jd kenangan...

    ReplyDelete
  2. sweetnyer akak tengok gambar ni

    ReplyDelete
  3. Alahaiii sweetnya depa... hahahaha ayat tiang gol tu memang tak bole blah.. semua kanak2 mesti ada experience tu.. hahahahaa :P

    ReplyDelete
  4. Siapa pun kalau dah kata anak dan ibu kasihnya tidak ada pengukur Atie.

    ReplyDelete
  5. jahat ibu kata tiang gol hihihih. :p

    ReplyDelete
  6. Ada sentimental value pada gambar ini Atie..
    Menyentuh jiwa bila ditengok dihari tua kelak..
    Kasih sayang ibu hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  7. suwitnya bf atie..main suap suap lagi..

    ReplyDelete
  8. hheheheheeh pasni elok lah tumbuh gigi kekal

    ReplyDelete
  9. pa'e nyer gigi lg cepat dr abang aidan jatuh..abg aidan pun dh jatuh dah yg depan..hehe..

    ReplyDelete
  10. Anak kesayangan ibu..semestinya..lh kn

    ReplyDelete
  11. Bila nak tumbuh gigi kekal tu? hahaha

    ReplyDelete
  12. comel paei walau wajah dihiasi tiang gol saja...kasih ibu n anak tiada batasnya kekal selamanya abadi.

    ReplyDelete
  13. Siyes atie ... memang sweet gambar ni ..tersentuh hati..
    tkpe nampak tiang gol hihii nnti ade kenangan disitu ,,

    ReplyDelete
  14. Sweetnyer anak...semoga setia jadi bff ibu awak sampai bila-bila yer...:)

    ReplyDelete
  15. sejuk je hati ni tengok...takpa...kecik-kecik je gigi takde, besar nanti hemsem...berderet dating meminang...heheheheh

    ReplyDelete
  16. syok kan anak suapkan mak
    cam heaven sungguh
    semoga anak2 kita menjadi anak yg soleh solehah di dunia akhirat amin

    ReplyDelete
  17. gigi mana abg pae ...kena makan tikus ke :-))

    ReplyDelete
  18. sweet nya la kan siap suap ibu dia ... semoga dah besar nanti still suap ibu lagi :)

    ReplyDelete
  19. Moga Pae jadi anak yg baik dan soleh. Insyaallah ada lagi gambar cenggini 10 tahun lagi Atie....Tp masa tu dah tak de tiang gol haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..