Friday, 6 November 2015

Wajah baru... TQ Sis Najiah

AssaLamualaikum
Saja nak abadikan di sini juga. Walaupun mungkin ramai yang dah perasan. Haha! Apa yang korang lihat sekarang, inilah wajah baru blog picisan ku. Tempat meluah segala rasa, tempat berkongsi suka duka. Menulis sekadar suka-suka dan hobi. Terima kasih pada semua sahabat-sahabat blogger yang selalu singgah. You all sudah jadi sebahagian dari hidup aku. Sayang semuanya! 
Saja abadikan disini, wajah blog sebelum ini. 
Akan jadi kenangan suatu hari nanti.

Terima kasih banyak pada sis Najiah yang sudi membuatkan blog ini seperti sekarang. Suka sangat design yang beliau buat. Simple, kemas dan menarik. Angkat bakul sendiri. Haha. Mana tahu ada kengkawan yang  berminat nak cantikkan blog, bolehlah hubungi beliau. Pasti puas hati dengan harga yang amat berpatutan. Jumpa lagi!

28 comments:

  1. Tu lah atie .. akak perasan jugak..
    Cantik blog baru atie..
    Nanti nak suruh buat blog akak juga lah

    ReplyDelete
  2. Syg eh..
    Cium sini
    *tepuk2 pipi*.

    ReplyDelete
  3. wahhh
    cantiknya..suka rerama yg berterbangan ni...Tahniah Atie

    ReplyDelete
  4. CANTIK WAJAH BARU BLOG ATIE..BLOG KAK PUN BLOGGER ANIES TOLONG BUATKAN TEMPLATENYA..SAMPAI DAH DUA KALI GANTI...TKSH SGT PADA ANIES..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah memang kemas,cantik,simple..terbaik..

    ReplyDelete
  6. Btol atie mmg cantik kemas..dan yg suka sangat tu bila datang sini tenang je.. saly pun blog lama dh tk bganti.. malas tk pandai ada sume la.. nnti bile mai rsa nk tukar tu bleh gk suruh dia buat blog saly.hihiii

    ReplyDelete
  7. Waaa...wajah baruuu..kemas heheh

    ReplyDelete
  8. saya lebih suka design blog yang simple dan tak banyak widget...

    ReplyDelete
  9. kemas.sesuai dengan isi blog ni. hehe
    loading pun cepat. style style

    ReplyDelete
  10. Assalam, Atie.. Dah lama x menyinggah sini.. Dah berwajah baru ye.. simple & cantikk..

    ReplyDelete
  11. sweet design belog ni sekarang ... actually dulu pun cantik juga :)

    ReplyDelete
  12. wow...berwajah baru...canteq.... isi tabung pae jap...

    ReplyDelete
  13. ;-)) samalah dengan akak..akak pun baru kemas umah

    ReplyDelete
  14. Eh.. sama tukang edit kita.. tp saya amik khidmat najiah ni utk kemaskan je kali ni..saya rasa yg saya edit sdiri xok saya suh dia baiki sikit.. kali ptama awl 2014 tu saya mitak dia buat byk.. tapi dia mmg mudah berurusan.. suka

    ReplyDelete
  15. hi ☺ please visit my blog. have a nice day ~
    smarties.blogspot.kr

    ReplyDelete
  16. Salam singgah sini atie....cantik dan kemas lah blog dengan wajah baru ni....

    ReplyDelete
  17. Memang akak dah perasan pun blog atie dah lain..hihi cantik, suka gambar abang pa'e yg macam poskad tu

    ReplyDelete
  18. WAHHHH!!! Dah cantik dan kemas..i like..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka singgah sini sebab kita orang sabah bha fren..hehehe. Dah follow awak tau.. :)

      Delete
  19. mmg cntik n kemas...
    yui pun nnti nak tukar juga..huhuh

    ReplyDelete
  20. memang cantiklah! saya suka semuanya!
    especially background dan header! cantik sangat!

    ReplyDelete
  21. memang nampak kemas dan simple,sis..soft gitu..;)

    ReplyDelete
  22. Mmg lama dah perasan pun...tp mmg cantiklah Atie...redup jer mata okje tengok ni

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..