Thursday, 8 May 2014

Babah Ikut Tarik Tali - sukaneka

AssaLamualaikum
Last week hospital ada buat sukaneka sempena hari terbuka. Banyak juga acara yang dipertandingkan dan dibuat peringkat demi peringkat. Minggu pertama diadakan sukaneka dan salah satu acaranya adalah tarik tali. Unit kami kan staff tak ramai, so import suami-suami staff lah. Haha! dah badan staff adik-adik kat opis ni kecik-kecik molek jak. 
Paksa en kuling join jawabnya. Hihi.
Perbincangan strategi. Tumpis sibuk nak ikut babah:)
Tarikkkk.. kami yang penyokong dok terjerit-jerit. Haha!
Haha!bersungguh-sungguh
Ini plak penyokong tegar! yang turut sama berpanas di tengah padang:)
Dan Taraaa..Unit kami JUARA!!
Puas hati En Kuling kerana dapat menyumbang tenaga demi kemenangan unit kami. Aku memang selalu libatkan En Kuling dalam sebarang aktiviti kami.Nasib baiklah En Kuling ni jenis peramah, jadi dengan kawan-kawan opis dia memang tiada masalah nak bergaul. 
Boleh kata rapat jugak. Hehe!
TAHNIAH semua. 
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. Bestt lorr skali skala dapt bersukaneka....

    ReplyDelete
  2. dh lama xpernah join aktiviti2 sukaneka mcm ni..mesti seronok kalau setiap tahun company ada wat..hukhuk..hebakk la en.kulingmu kak atie..hehe

    ReplyDelete
  3. tudiaa..buleh terkeluaq usus masuk tarik tali ni..hahahahaa

    ReplyDelete
  4. Strong lah babah Pae.. ambil bahagian dalam tarik tali tu.... tabik spring utk babah pae yg sporting ni :)

    ReplyDelete
  5. Wah.. semangatnya.. saya follow ur blog.. salam perkenalan dari MamaJue

    ReplyDelete
  6. Assalam Atie.. mmg brsemangat betul.. dh lama x beraktiviti sejak dah bersara awal ni. nway tahniah!

    ReplyDelete
  7. Tahniah Atie... cayalah babah Pa'e...
    Bestnya ada aktiviti camni... :)

    ReplyDelete
  8. besar hamper tu ... kenduri sakan nih ... tahniah !

    ReplyDelete
  9. Tahniah dapat juara..
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. wah..semangat nampak babah pa'e tarik tali...heheh..pa'e tak join jgk ker..heheh

    ReplyDelete
  11. Tak sia-sia import peserta luar jadi juara!
    Hadiah kena bagi juga kepada peserta jemputan ni:)

    ReplyDelete
  12. tahniah atie...besar hamper yu.. habis ke?

    ReplyDelete
  13. banyak hamper tu sampai 3 hahh..

    ReplyDelete
  14. Wa...sronok join skali yer..!!!

    Mesti nak terkuar anak tekak yang tukang sorak nih ekekeke.. tp takpe berbaloi sbb dapat hamper ngeh3X

    Baru betul sukaneka mcm nih!!!

    ReplyDelete
  15. Wah....perkasa betul en Kuling tu Atie ....hehe kalau en Kuling tak de mesti kalah tu

    ReplyDelete
  16. wah..tahniah ya..best bah join aktiviti2 mcm ni..

    ReplyDelete
  17. menariknyer ada aktiviti sebegini...

    ReplyDelete
  18. suka jenis mcm akak dgn suami. bila ada aktiviti isteri, suami tak segan join sekali. at least boleh kurangkan gejala salah paham sesama rakan ofis yg bukan sejantina kan kak. yela sekarang nie kan macam2 kes smpi takut dengar huuu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..