Wednesday, 14 May 2014

JOM Ber Qaseh Gold..

AssaLamualaikum
Dalam usaha untuk menambah zuriat (nak bagi Pa'e adik), hehe! berusaha dan berdoa tak putus. Ada adik member perkenalkan minuman sunnah ni. Qaseh Gold:
Bahan-bahan & Khasiat Qaseh Gold:
Isi kandungan QASEH GOLD ADINDA & KEKANDA: Minuman kesihatan berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah seperti:- Kurma, Madu, Za’Faran, Habbatus Sauda’, Buah Tiin, Zaitun, Ekstrak Delima, Arabic Gum & Air Zam-zam. 
Diperkaya dengan kehebatan herba tradisi seperti:-
Gingko Biloba & Sireh. 
*Memang kaya dengan makanan sunnah*

Permulaan aku ambil set untuk suami isteri. Sekadar mencuba apa salahnya. 
Kita berusaha, Allah jua penentu segala, kan? tetap redha dengan ketentuan nya.
Doakan aku dapat memberi Pa'e adik:)
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. oo untuk tambah zuriat ke kak?mudah2 ye kak..dan jangan lupa usaha lebih sikit kikiki gurau je kak :D

    ReplyDelete
  2. Semoga Atie di anugerahkan zuriat lagi.. Amin Ya Rabb

    ReplyDelete
  3. Linda pun makan ni, tapi baru sebotol

    ReplyDelete
  4. semoga usaha membuahkan hasil..

    ReplyDelete
  5. mana mau dapat ne kak?mcm mau cuba juga...

    ReplyDelete
  6. InshaAllah, teringat masa saya dulu, ambik iron folic amway, guna ovulation kit tu lagi senang tengok hari subur, beli kat farmasi je. betul berbanyak berdoa.

    ReplyDelete
  7. Moga dipermudhkn.. Insha Allah..

    ReplyDelete
  8. tak salah mencuba Atie...kita berusaha...moga dipermudahkan k...

    ReplyDelete
  9. ADA PERASAN KAWAN SAYA JUAL SECARA ONLINE..

    ReplyDelete
  10. Usaha tangga kejayaan, Atie... dah usaha, berdoa & tawakal...
    Semoga cepat2 dianugerahkan adik tuk Pa'e... Aminn.. :)

    ReplyDelete
  11. Selamat ber qaseh gold atie. Usaha tangga kejayaan ☺

    ReplyDelete
  12. aaamin . selagi ada usaha , insha allah kebarangkalian dapat tu besar ... jgn putus asa.

    ReplyDelete
  13. yg penting usaha kak.. cikna doakan. :)

    ReplyDelete
  14. doa dan usaha kena seiring kan atie..Insyaallah sy doa semoga pae cepat dpt adik..ameen

    ReplyDelete
  15. Semoga rezeki Atie dan suami dimurahkan dan peroleh Zuriat yang banyak lagi selepas ini..usaha jangan putus k..InsyaALLAH..

    ReplyDelete
  16. Wah.... kalau dah berqaseh gold ni...sure gigih berusaha kerad ni hehe

    ReplyDelete
  17. semoga berjaya kak. moga Allah permudahkan dan murahkan rezeki akak. amin

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..