Monday, 26 May 2014

Isnin Yang Kelam Kabut

AssaLamualaikum
Hari ini agak kelam kabut sedikit. Pagi-pagi dah receive banyak isu dari user. pening kapla jadinya. Nak sarapan pun tak menyempat. Makan pun jadi tak bernafsu. Huhu! banyak yang kena settle kan. Tambah-tambah sini nak cuti Harvest Festival (29-30hb/05/14)
Tu yang semua nak cepat. Sabor je lah!
Jumpa nanti. 
Bila dah berkurang kesibukan bolehlah aku berkunjung ke rumah kalian. Tunggu! Hehe!
WasSALam^_^

19 comments:

  1. xpe kak..minggu depan dah cuti..ekeke..selamat bekerja!

    ReplyDelete
  2. lepas ni blh lah berblog dgn selesa . kerja kena selesai dulu ...

    ReplyDelete
  3. Busy memanjang kalau tengok kaledernya Atie..
    Memang rindulah dgn blog kalau macam ini..

    ReplyDelete
  4. selamat membizikan diri atie..hehehe

    ReplyDelete
  5. busy dalam bertugas tu satu asam garam dunia pekerjaan ..
    settle la satu per satu ..
    tk la pening sangat ..
    apapun selamat bercuti nanti

    ReplyDelete
  6. Bertenang ye Atie. Selesaikan perkara yang penting dulu. Lepas semua kerja settle, boleh mengadap blog..

    ReplyDelete
  7. Jangan pening2… siapkan satu-satu :)

    ReplyDelete
  8. Pelan2 wat keje eh kak..ada masa nnti mai la bw blog kami.hehe

    ReplyDelete
  9. kaamatan is around the corner!wooohooo..hahaha..xpa kak...busy membusy akhirnya leh cuti stay ngan Paei...tarik napas....hembuuuuuuusss....love u.. =*

    ReplyDelete
  10. adoiii btol2 busy ni...
    hihi xpe2 rileks n chill k =)

    ReplyDelete
  11. Kalau gitulah punya kalender...memang bizi sungguh tu.....
    Nasiblah ada laptop barukan Atie...berdezup dezap le siapnya hehe

    ReplyDelete
  12. Take ur time, Atie... Samalah kita, x menyempat nak update blog lagi ni... singgah2 jenguk 2 ke 3 kawan je ni... hehe :)
    Selamat bekerja...

    ReplyDelete
  13. yg penting setelkan keje tu dulu atie...

    ReplyDelete
  14. Oh harvest festival cuti yer atie...takper2..buatlah kerja sampai beres barulah boleh seronok2 berkunjung tanpa rs bersalah sgt kan..

    ReplyDelete
  15. Sy pun baru lpas dari kesibukan...

    ReplyDelete
  16. Aida pon busy gile sekarang..di tambah penyakit M..memang entry bulan ni kurang dari 10..isy..isy..gegegeg

    ReplyDelete
  17. kak busy pun jgn lpe jaga kesihatan tue tau...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..