Tuesday, 27 May 2014

Tq Bos! - New HP Probook

AssaLamualaikum
Saja nak abadikan di sini. Last week terima HP Probook dari pihak pengurusan. Terima Kasih Bos! Harapnya dapat digunakan sebaik mungkin. Dapatlah menggantikan laptop lama ku ni yang dah berkhidmat masuk tahun ke-7. Walaupun dah nampak usang dan gigi nya pun dah tercabut (dek Pae). Haha! Tapi jasanya tetap ku kenang kerana inilah harta pertama ku dalam dunia pekerjaan. 
Fresh dari ladang. Hehe!
HP Probook-Intel Core i5. Paling aku suka sebab ringan dan nipis. 
Senang nak angkut ke mana-mana.
Dapat HP ProBook ni atas sebab-sebab tertentu. Tak perlulah cerita disini kan. Biarlah menjadi rahsia diriku sendiri. Hehe! Apapun terima kasih pada yang memberi. 
Aku sangat menghargainya.
WasSaLam^_^

25 comments:

  1. Alhamdulillah Atiey, rezeki si Pae tu...hehe
    Salam Israq dan Mikraj

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki izrak mikraj tu =)

    ReplyDelete
  3. wahhh..syoknyaaa dapat laptop baru...mesti semangat berkobar2..kikikiki

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.... Rezeki sungguh tu...

    ReplyDelete
  5. Untungnya dpt percuma
    Kalau kakak nak dapat dari boss kakak hadiah macam ini memang tak adalah Atie..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Atie sebab naik pangkat....hehe...betul tak tekaan okje....eleh malu malu konon...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, rezeki Atie... Salam Israk & Mikraj... :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Rezeki akak :D

    ReplyDelete
  9. ALhamdulillah. Makin bersemangat lah kerja ☺

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah . dah rezeki tertulis . pas ni lagi laju berbelog n lbh produktif dlm keje ... insha Allah .

    ReplyDelete
  11. wah bestlah ye dpt probook baru. komputer ni lepas 5 thn mmg patut diganti pun.

    ReplyDelete
  12. tahniah Atie..wahhh dah 7 tahun guna x ganti2...mmg patut pun di ganti baru

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat probook, rezeki, acer saya pun dah lama mmm :((

    ReplyDelete
  14. wah atie seronoknya dapat probook tuh..mesti pekerja yg sangat2 cemerlang nie...:)

    ReplyDelete
  15. best sebab bukan senang boss nak bagi probook kat staff. kami ni para guru belum pernah lagi dapat dari kementerian walaupun kerja memang guna sepanjang waktu..huhu

    ReplyDelete
  16. bestnya dpt notebook. kami guru2 ni sdg menunggu netbook yg kerajaan janji nak bagi sempena hari guru lepas..

    ReplyDelete
  17. Tahniah Atie...hadiah dari Boss?... ini mesti ada yang membuatkan Boss mersa bangga atas kerja Atie selama ni...
    Itulah sebagai tanda terima kasih dari Boss fihadiahkan kpd Atie...
    goodluck Tie..

    ReplyDelete
  18. salam atie ..
    rezeki baik tu ..
    lps ni boleh la singgah blog aby dengan lebih kerap lg ..
    he..he..

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah... Seronoknya...

    ReplyDelete
  20. bestnyaa dapat laptop baru..memang sangat berbaloi kalau nak usung ke sana ke mari..sebab sangat ringan kan..Untungnyaa..heheh..mesti lebih semangat nak kerja lepas ni..tahniah atie!

    ReplyDelete
  21. jgn bg abg pa'e geget lagi kihkihki :p

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. .rezeki tu aTie..^^

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..