Friday, 2 May 2014

Birthday Member Opis di SR

AssaLamualaikum
Cerita imbas kembali lagi. Haha! sabor lah kome ya. Kan penyakit malas melanda baru-baru ini. Al-kisah kami makan-makan di Secret Recipe sempena menyambut birthday kawan sepejabat. Adik ni memang rapat dengan kami. So, kami sajalah belanja dia sempena harijadinya yang ke-25.
Suprise cake untuk Khai:)
Menu ku:)
Sibuk konon pilih menu:)
Birthday boy 16.04.2014

Nak jadi cerita aku baru tau yang di Secret Recipe boleh beli 1 cake kecik then minta staff sana tuliskan. Haha. Jakun sungguh aku. Terkejut kawan ni bila staff datang bawa cake kat dia. Hihi! Terharu katanya dengan kejutan dari kakak-kakak senior ni.
*Apapun Happy belated birthday Khairul, moga panjang umur, murah rezeki dan dapat jodoh yang solehah. Amin!*
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. Betullah Atie...Okje pun baru tau hehe...OK gakkan tak delah membazir nak beli sebuku kek tu hehe....Hepy bezday khairul!

    ReplyDelete
  2. ehh zee pon baru tau nih..
    aritu sambut annivesary tak tulis pon sebab tak tahu..kahkah

    ReplyDelete
  3. happy birthday Khai..semoga cpt dpt jodoh...

    ReplyDelete
  4. memang terharu bila kawan2 ingat dan raikan atie..

    ReplyDelete
  5. hepi besday tuk adik nie..wah kemain lagi rakan2 opis celebrate yer...:)

    ReplyDelete
  6. klu sendiri mkn cukup . tapi klu kat umah ni , sebuku pun x pernah cukup ... heheee

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir khairul
    bertuah dia dapat kawan macam sis2 ni semua kan :)

    ReplyDelete
  8. hehehe comey sungguh kek tu Atie :)

    Selamat hari lahir khairul..

    ReplyDelete
  9. makan ramai-ramai, sambut besday seseorang..makan-makan sambil gelak happy..best!

    ReplyDelete
  10. Oooo aku pun baru tahulah ni Atiey....hehe

    ReplyDelete
  11. aloloo..comey nya birthday boy tu Atie..hikhik!!..

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir juga buat khairul.. saya pun baru tahu boleh buat camtu kt SR

    ReplyDelete
  13. sedapnya kek.. nak juga kak birthday cikna nanti.. hikhik..

    ReplyDelete
  14. sy pun baru tau kot..tak pernah mkn kat SR.beli kek pun yg potong2 je bawak balik ngap kt rumah.haha..

    happy belated besday juga buat khai..:)

    ReplyDelete
  15. saya pun baru tahu jugak Atie… Patut la nampak muda lagi, baru 25… untung khairul dikelilingi kakak2 yg pemurah :)

    ReplyDelete
  16. Aikkkk...cik pun baru tahu ne kak...hahaha..jakun jap..

    ReplyDelete
  17. wah .. rajin meraikan besday kawan yer ..
    moga besday boy pun seronok sama ...

    ReplyDelete
  18. baru tau jugak kak. ermmm mcm nk buat jugak dekat abi uwais nie nanti hikhikhik

    ReplyDelete
  19. happy bday khairul!single x kak?ehem2..kim salam.. :P >_<

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..