Wednesday, 28 May 2014

Si Koboi Cilik...

AssaLamualaikum
Entry lepas aku bercerita tentang mak, bapa, kakak-kakak dan abang-abang koboi Malam Mesra tu. Kali ni nak mempersembahkan koboi-koboi cilik yang comel. Haha! 
Depa lah yang paling hensem dan comel sebenarnya.
Pa'e dah buka kasut :)
Koboi peace..
BFF konon dengan abg Ajim:)
Yang ini paling comel. Zahin (anak bos :)
*Ajim & Zahin = anak bos aku*
Aku memang bawa Pa'e malam tu. Kesian plak kalau nak tinggal dengan pengasuh. Lagipun masih boleh handle lagi budak ni. Hehe! sepanjang malam tu memang OK lah gaya dia. Cuma bila dah ngantuk sikit start lah berperangai. Hihi! minta dukung nak tidur, katanya. Erm! Budak-budak pun enjoy malam tu.
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. comel Pa'e bergaya koboi.kadang anak-anak lebih enjoy function macam ni..

    ReplyDelete
  2. mmg koboi cili yg encem dan bergayalah mereka...mesti seronok kan dpt main2 jugak ngan kengkawan..

    ReplyDelete
  3. Zahin yg comel tu pun boleh tahan ikut abang Pa'e dan kawannya sama:)
    Budak ni kan Atie pakai apa pun cantik.

    ReplyDelete
  4. semua comel2. Adui larat ker nak angkat pae tu? hehe

    ReplyDelete
  5. amboi, hebat budak2 tu pakai baju cowboy ye!

    ReplyDelete
  6. memang comel2 semuanya..nampak macam diorang selesa je dengan imej koboi tu kan..so memang nampak cute!hehehee

    ReplyDelete
  7. Memang Comel lah pae pakai cowboy style tu..
    Budak2 memang terserlah kehensamannya Atie ;)

    ReplyDelete
  8. Comel2 koboi kecik tu atie..bergaya pun pandai.pakai pulak baju kemeja petak yang acik suka tengok tu bertambahkah encemnya

    ReplyDelete
  9. mane kuda nya..hihi...comel la koboi2 nie :-)

    ReplyDelete
  10. seronok boleh bawak anak sekali. kita seronok depa pun seronok :D

    ReplyDelete
  11. As salam Atie... wahhh...bkn main bergaya lg ank2 nie ya... hihihi....comel semuanya dgn gaya cowboy tu... :)

    ReplyDelete
  12. memang comel!! siap dgn topi kowboi tu....:)

    ReplyDelete
  13. Ya Allah..comey2 sungguh koboi budak2 ni..geram nengoknyaaaa...hahahaha

    ReplyDelete
  14. Geram tgk budak2 tu posing…. comel!

    ReplyDelete
  15. salam atie ..
    kacak2 cowboy tu ..
    cowgirl tk ada ke ..

    ReplyDelete
  16. pandainya berposing budak budak ni ..comel2 pulak tu..

    ReplyDelete
  17. anduh bah..comel2 semuanya dgn topi2 koboi tu..biasalah tu aTie bdk2 kalo sd penat mmg meragam la tu kn..mcm smlm p hsptl lawat kakak..adoii si hero bongsu sy tu...sbr jak hehe

    ReplyDelete
  18. macam..iklah MR.Potato! hihi..lg2 yang bambam Ajim tu..sebijik!

    ReplyDelete
  19. Wah Pa'e pun sama naik ngan mama yeh....kalu buh saputangan merah kat leher mesti lagi meletop ...Tap yelah budak, mesti si Tumpis ni tak nakkan rimas! Mana kasut Pa'e?

    ReplyDelete
  20. Baru perasan...bila tukar kulitnya ni Atie...

    ReplyDelete
  21. alamak ! koboi tak dak kasut ? heheheee ... comel semuanya .

    ReplyDelete
  22. yang debab tu ada gaya nak amik alih company bapak dia tu kak hahaha :D comel2 semuanya :D

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..