Wednesday, 21 May 2014

Keputusan Futsal Purple Team

AssaLamualaikum
Last week kan ada cerita tentang Futsal Purple Team. Cerita unit kami ikut pertandingan futsal diantara unit-unit hospital. So, diri ku yang tak berapa terer tendang bola ni di joinkan jugak. Haha! mulanya sebagai pemain simpanan sahaja. Tetapi bila tiba hari kejadian, diri ku dijadikan juga salah satu pemain utama. Iaitu sebagai defend konon! 
gerun juga dibuatnya. Haha!
Team kami
Sesi pemanasan:)
Masa perlawanan
Bergambar bersama pihak lawan
sempat lagi peace:)
sesi perlawanan:)
aku dibelakang sana. Haha! bertahan supaya bola tak bolos! haha
Dan akhirnya kami dapat nombor 3. Hehe!
 Nak bagitau, kami bermain dalam 5 perlawanan (Sabtu & Ahad -11 & 12hb Mei 2014). Ya Allah! rasa nak pengsan tau. Dah lah turn kami selalu nya kena tengah hari dikala mentari panas terik. Adui! habis muka hitam legam jadinya. Haha! Sabor je lah. Dek semangat kesukanan tu kami rempuh jua. Happening lah! dan nak habaq kat sini 4 sesi perlawanan full main (aku defend), tiang gol aku hanya ditembusi 1 gol sahaja. Haha! Kami kalah sebab tendangan penalti jak tau. 
Memang enjoy main futsal ni. Seronok!!
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. waahh dpt no.3 tu.... x sia2 jd pemain utama
    tahniah ye =)

    ReplyDelete
  2. walllaaaaa hebat tu... bolos 1 gol jak.... tahniah utk teammate skali ;)

    ReplyDelete
  3. terernya atie..kami kaki bangku..kikikki

    ReplyDelete
  4. Cayalah akk..main futsal tu..tahniah2 dpt no 3 ni.hehe ^_^

    ReplyDelete
  5. wahhhhh...semangat sukan yg tinggi...dapat no 3 pun x kisah lah kan kak atie..janji enjoy..

    ReplyDelete
  6. Terbaikkk la! Akak pun layan futsal jg.. hehe

    ReplyDelete
  7. Haha... nrl jugak yang x pernah main futsal...
    Bestnya ada aktiviti sukan camni...
    Hebatlah tu, Atie... bolos 1 gol ja... yang penting semangat kesukanan dan dapat enjoy... :)

    ReplyDelete
  8. Syabas Atie and the gang:) Dpt tempat ke tiga hebat juga.
    Penat tapi yg pasti seronok.

    ReplyDelete
  9. kak anim takde stamina main futsal..huhu

    ReplyDelete
  10. wahhh dapat tempat ke -3...kira terror la nie... ^-^

    ReplyDelete
  11. wahh..kira ok la tu..top 3..haha..seronok ber-futsal..niesa dh lama xmain..hukhuk..mesti byk kalori terbakar tu kak..heee

    ReplyDelete
  12. cayalah . 1 jer lepas . ok lah dpt no.3 drp x dpt langsung ... tahniah .

    ReplyDelete
  13. X sia2 main.. dpt gak no 3.. terer2!! hehehe
    *rindu akak gak :D

    ReplyDelete
  14. assalam atie..singgah pcl utk kenal2 blog...wah dasat ea main futsal..kuat tenaga cayalah...sy dah berapa jari x sempat workot asyi dgn kursus aje..

    www.nazlee.com

    ReplyDelete
  15. Wahh tahniah Atie..dapat no 3 pon kira hebat lah tu kan..aida pun minat Futsal ni tapi takde kaki..tu yang tak main..huhuhu

    ReplyDelete
  16. bestnya...tahniah walopon dpt no3...kaksura teringin gak nak main..haha..
    kaksura tag Atie http://umisura.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah tahniah, dapat hadiah tu yang best :)

    ReplyDelete
  18. wah gagah jugak main bola ye. kalo sy mau seminggu mc lepas tu..haha

    ReplyDelete
  19. berbaloi la main di tengah panas terik..
    xlist ada jga nombornya kan
    tahniah kak :)

    ReplyDelete
  20. Kalaulah Okje main agaknya...bukan bola yg gol...OKje yang gol hehe
    Tahniah dpt tempat ke tiga...dah dahsyat banget tu....
    Alah buh jer losyen memalam ...sebelum raya sure dah cerah balik tu...tak per...hehe

    ReplyDelete
  21. seronok tengok jabatan akak nie. mcm2 aktiviti ada

    ReplyDelete
  22. wahhh terror la tu dapat no 3...hehehe..mesti meriah...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..