Monday, 12 May 2014

Random Picture Pa'e - 12

AssaLamualaikum
Lagi mood kekeringan idea. Maklum esok nak cuti lagi kan? sempena Wesak Day. Tu yang ada sedikit sifat malas. Haha! Layan gambar Budak Tumpis jak lah! kot-kot ada yang rindu budak pot pet pot pet yang suka sangat layan kartun Hagemaru sekarang ni :
suka gambar ni! nampak dah bujang kan my tumpis? hehe!
Dah pandai peace yo!
Aktiviti kegemaran bila ada masa lapang bawa dia berjalan. 
Inilah requestnya. Pau Ibu & babah lah!
Bila berselfie inilah kejadian nya. 
Tak habis-habis duck face & jelir lidah. Haha!
Sekarang dah umur 4 tahun 3 bulan. Macam-macam perkembangan. Kalau Ibu & babah bercakap, insyaAllah dia dah faham. Cuma tu lah kekadang tantrum tu nampak juga bila dia tengah marah. Sedikit merisaukan. Harap-harap tak berterusan.
WasSaLam^_^

29 comments:

  1. hihihih.. pandai dia buat mimik muka. comel!

    ReplyDelete
  2. memang dah besar..dah boleh ada adik lagi..hihi..
    hensom Pa'e ni..:)

    ReplyDelete
  3. handsome boy...boleh kenalkan ngan anak buah Nur..umur same 4 tahun...,suke bergambar & suke naik kereta tue kat shopping mall...hihihi...

    ReplyDelete
  4. dah besar dan makin handsome, pandai berselfie ye..

    ReplyDelete
  5. alaaahai anak ibu sorang ni ...hensem lah.. :)

    ReplyDelete
  6. tantrum tu apa sis? wah dah besar dah dia... hagemaru In pun suka :p hehehe

    ReplyDelete
  7. comel…. betul la atie, dah nampak makin bujang :)
    Ala, biasa la tantrum tu Atie… nak perhatian lebih :)

    ReplyDelete
  8. memang kebujangan dah ni pae wei, pasni ibu kamu risau kamu bergirlfren pulak hehehe.

    ReplyDelete
  9. comel sungguh tgk tumpis berselfie ... adeh .

    ReplyDelete
  10. untung pa'e ..
    dapat ibu bapa yg penyayang ..
    dah makin besar tu ..

    ReplyDelete
  11. skejapan j dh besar.tahun dpan dh skolah ye..
    alahai, ommey anggat :)

    slamat bercuti ..

    ReplyDelete
  12. Pandai pae bau ibu dan babah dia ye...hahaha...wewittt...nsem gitu...selamat bercuti kak atie...

    ReplyDelete
  13. Dah besar anak ibu. Hansome boy..

    ReplyDelete
  14. Semoga Pa'e akan jadi big boy always..jadi naak yang soleh ye sayang..

    ReplyDelete
  15. waaa... semakin besar dah dia :)

    ReplyDelete
  16. Budak2 ni mmg cpt je besarnya kan.

    ReplyDelete
  17. Dah besar bujang ni ye.. dh besar gini, rindu pula zaman babynya.. ^_^

    ReplyDelete
  18. Ni laa anak bujang, pantang nampak kete tu kat mall, mesti nak naik... samalah Aisy pun... hehe
    Comey plak buat duck face tu... :)

    ReplyDelete
  19. pa'e nampak matang dari umur dier atie..big boy sangat..

    ReplyDelete
  20. ermmm risau jugak kalau tantrum naik nie kak. moga dijauhkan dari anak2 kita. nanti silap2 org kata kita tak pandai jaga anak, xpandai asuh emosi dia huuu

    ReplyDelete
  21. adoiii...orange lagi bibir pae...bujang sudah bah dia..hihihi

    ReplyDelete
  22. hensem lah pa'e ni.. booking jd menantu boleh? hehe.. kawen pun belum dah berangan nak ada menantu..

    ReplyDelete
  23. nmpk dah matured abg pae..mmg dh sesuai sgt dpt adik..comel dia buat duck face!

    ReplyDelete
  24. Memang dah bujang sangat dah tu Atie....boleh dah terima menantu tu hehe...
    Biasalah budak Atie...manalah ada yg elok jer sikapnya

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..