Friday, 9 May 2014

Bila Pa'e Bersahabat..

AssaLamualaikum
Masa babah ikut tarik tali tu bawa Pa'e sekali sebab Sabtu kan. Kesian plak nak tinggal dia dengan pengasuh. Dia pun memang happy kalau sebut je nak bawa pergi kerja Ibu. Suka dia sebab kan abg-abg kat opis suka layan. Siap boleh main ultraman-ultraman lagi (sesi tumbuk-tumbuk manja lah tu) Hehe. 
Tengok tu gaya abg Pa'e. Beramah mesra konon!
Sibuk melihat kawan-kawan tu. 
Dia punya benda alah tu tertinggal kat rumah:)
Mula-mula berkawan macam ni. Baik konon Pa'e:)
Lepas tu jadi macam ni. Habis kawan di Ultraman kan nya. 
Haha! Adoi Pa'e. Terjerit ibu dibuatnya.
Kalau kat rumah habis babah diajak main ultraman-ultraman siap pedang segala. Nasib lah kat Ibu ni dia pandai berlembut. Paling pun ajak teman main badminton dalam rumah. Hehe!
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. masalah pae kat sekolah hr tu dah settle atie..
    tgok ni bukan x bergaul pae ni..

    ReplyDelete
  2. hahahahahaa..budak2 memang suka sungguh ultraman bagai..

    ReplyDelete
  3. hihi..gelak tengok gambar yang last tu..Pae..Pae...:)

    ReplyDelete
  4. Anak-anak Atie suka bermain.. hendaknya budak lelaki lagi lah.. mesti main ultraman , itu kegemaran mereka kan.. Dah pandai bersosial Pae tu :)

    ReplyDelete
  5. selamat pagi jumaat
    anum singgah pagi jap lagi bz day
    keep in touch

    ReplyDelete
  6. hahaa. kelakarr ! biasalah budak2 hehe ~ salam jumaat :)

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat, Atie...
    Hehe.... bleh geng ngan Aisy kalau camni...
    X abih2 ngan ultraman dia, kadang tu kakak2 & adiknya di "ultraman" kan... ;D

    ReplyDelete
  8. pa'e,pa'e hihihi...
    salam jumaat..nur singgah sini ^-^

    ReplyDelete
  9. Salam jumaat...
    Penangan utraman ye.. hehe.. anak2 eina pun suka ultraman..hihi..

    ReplyDelete
  10. Kalau dah nama anak lelaki biasalah main lasak-laak ni Atie..

    ReplyDelete
  11. Kasyah pun kalau di ajak ke opis papa die kemain suka.. Tp die xdelah sibuk ajak main ultraman sbb kami xajar. Die selalu main kete .

    ReplyDelete
  12. lasak jugak tapi mesra dengan rakan sebaya ok tu aunty tengok :)

    ReplyDelete
  13. Pandai dia berkawan.. Nmpk mesra...

    ReplyDelete
  14. suka sangat ultraman ye pa'e.. hehehe.. pandai pae berkawan..

    ReplyDelete
  15. hahahahaaa...pa'e2..napa lah d tumbuk perut kawan nya tu..comeiiiii jak budak tu...

    ReplyDelete
  16. Budak lelaki kalau selalu tengok cerita Ultraman...dia mesti nak jadi mcm Ultraman Atie.....mcm anak yg sulung dulu masa dia kecik masa tu musim Power Ranger ....dah perangai pun ganas mcm Power Rangers

    ReplyDelete
  17. Hahaha..nakal ye pae...nasib baik ibu x di ultramannya...comel betul...budak2 zaman sekarang...masing2 dh ada sorg 1.. Haha

    ReplyDelete
  18. auchhhhhh ngeri pulak tgk. kira pun ada anak bujang jgn dia ajak ummi dia wrestling cm nie sudah ahahahahhaa

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..