Friday, 9 May 2014

Lawak Petang 19

AssaLamualaikum
Mentang-mentang hari Jumaat. Mood nak kerja dah sedikit ke laut. Haha! 
Mood asyik ingat nak cuti Sabtu & Ahad.
Bila Isnin datang, hah! berterabur cari balik kerja apa yang nak dibuat.
 Kengkawan ada yang macam ni tak? haha! harap-harapnya takde ya.
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. Atie, kami happy dari hari khamis lagi..sebab nak dtg jumaat..hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Hi Atie....seronok kannn..tp ni keje n laporan utk anta ari senin wt siap awl2....huhuuh...

    ReplyDelete
  3. hahaha gelak akak atie bila lihat yg hari isnin sibuk cari balik :)

    ReplyDelete
  4. Esok sy keje.. X leh nk lempar kertas gtu.. Hihi

    ReplyDelete
  5. hahaha...dua hari jer kot cuti weekend...berterabur kerja ditinggalkan....
    Hari isnin kena tercari2 balek..kan menyusahkan diri sendiri jugak tu...

    ReplyDelete
  6. ekekekekeee mmg gitu la selalunyer... dok pk cuti d hari jumaat... dok pk sendu nyer nak keje d hari ahad he3

    ReplyDelete
  7. Haha... xdelaa sampai camtu... kena buat keje sampai siap dulu... :)

    ReplyDelete
  8. tunggu jer la hari isnin ni . tgk apa jadi .

    ReplyDelete
  9. hehehe, sy pulak cuti hari jumaat n kerja hari ahad.

    ReplyDelete
  10. Hahaha… mula la Monday blues yer…
    Selamat berhujung minggu Atie :)

    ReplyDelete
  11. hahaha.
    selaamt bhujung minggu kak :)

    ReplyDelete
  12. Selalu jugak abaikan sket keje masa hari jumaat.. tapi tak ada la sampai nak baling2 tu hahahaha :D
    Apa pun have a nice weekend kak :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-8-buckingham.html

    ReplyDelete
  13. time kerja dulu memang macam tu kak.. hari jumaat dah tak derapa rajin nak keja.. hihihi..

    ReplyDelete
  14. kohkohkoh.....tu lah nda pandai habis2 mondy blues nya kan kak..d buang semua klu tyme cuti

    ReplyDelete
  15. hehehehe....ari jumaat mmg hepi sbb nk cuti esoknya kan...keje pun sambil lewa jer...hehehe...

    ReplyDelete
  16. Dulu masa okje keje pun gitu. Hati Jumaat pulak yg bersemangat nak kerja sebab esok nak cuti...hehe..
    Hari Isnin kaloo....monday blues!

    ReplyDelete
  17. Hehehe..kalaulah boleh camtuh..makan gaji nak kena tunggu kul 6 jugak kan baru leh balik...:)

    ReplyDelete
  18. hahaha... baru je pagi tadi big bos ngomel ttg akak campur form yang dia bagi. daripada dua portion dah jadi satu portion. kikikikik....

    ReplyDelete
  19. Niesa keja smpai sabtu...sangatlah xbest...hukhuk

    ReplyDelete
  20. keja kira yang sama je, yela duduk kat kaunter kan kihkihkih

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..