Thursday, 29 May 2014

Blog - Tukar Kulit Lagi

AssaLamualaikum
Kadang rasa jemu juga ngadap blog sendiri. Haha! itu adalah aku ya. Sejak dua tiga hari lepas macam rimas plak pandang blog sendiri. Haha! itu yang bercita-cita nak tukar wajah lagi. Tunggu mood rajin datang. Dan semalam rajin itu datang. Maka terhasil lah kulit baru bak kata Kak Hainom OKje. Hehe!  tapi header tetap samalah masih wajah budak tumpis sorang tu. Dah tak tau nak letak apa, so letak lah muka pujaan hati a.k.a bujangan Ibu.  Haha! 
Korang jangan lah bosan nengok muka dia yo! kihkih.
selamat tinggal kulit lama (bibir). Hehe!
Cik akak yang perasan pertukaran kulit blog picisan ni:)
Harapnya korang tak bosan berkunjung kesini, walaupun dah berapa kali bertukar wajah. Terima kasih pada kalian yang tak jemu berkunjung. Sayang semuaaaaa!
*Sebenarnya bab-bab edit blog ni memang tak reti, buat yang basic sahaja tau lah. 
Godek-godek, jadilah juga. Suka biru polkadot. Simple kan? Hehe!*
WasSALam^_^

23 comments:

  1. comei-comei... ttp datang di sini, walau apa pun kulitnya... hehe

    ReplyDelete
  2. wah, dah tukar rupa. saya pun baru jugak tukar rupa blog. bosan tengok wajah yang lama. huhu.

    ReplyDelete
  3. wahh polkadot...boleh je..cantik ^-^

    ReplyDelete
  4. wahh...bintik2 polkadot ni..berseri2 yer..

    ReplyDelete
  5. kira cantik la ni Atie..kaksura lagi la tak pandai..tengok la blog kaksura ..haru..apapun bangga sebab semua buat sendirik..:)

    ReplyDelete
  6. kak anim teringin juga nak tukar kulit ke, tukar rupa tapi tak reti. bimbang jadi sesuatu lak kat blog..
    so pendamkan saja

    ReplyDelete
  7. wah canttik kulit baru blog atie ni!bila tukar?lama betul akak tak sempat BW.

    ReplyDelete
  8. blog lya gak hitam legam lagi..
    aritu tukar sblum xcident, kononya nak edit2..tp xsempat..
    ni nk samb smula dh xreti.. huhu

    ReplyDelete
  9. hai kak tie.. wah..biru pula kali ni aa.. heheh..cumil2~~

    ReplyDelete
  10. sblm ni dah perasan dah background dah lain ...

    ReplyDelete
  11. Biru kehijauan yang menyejukkan mata.
    Kulit dah tukar, lepas ni boleh belajar menyolekkan blog pulak..

    ReplyDelete
  12. erm.. bila la hana nak boring ngan tema blog hana ni. hehe

    ReplyDelete
  13. Samalah Atiey...bukannya pandai ubah2 rupa blog ni, tema biru polkadot ni cantik juga bah.... :)

    ReplyDelete
  14. SAYA HAMPIR TERLUPA PASAL DAH LAMA TAK MASUK SINI..

    ReplyDelete
  15. salam pagi jumaat atie ..
    berkunjung kerumah yg baru di ubah suai ..
    kopi/teh biskut tk ada ke?
    he..he..

    ReplyDelete
  16. Salam jumaat...
    Eina suka tukar2 background jugak, basic2 je tau.. tp sejak bz je manjang ni, takde can dah...huu
    I like polkadot :-)

    ReplyDelete
  17. La ingat dah lama tukarnya ...maklumlah okje kan selalu tertinggal ketapi hehe....Cantik Atie, nampak tak serabut...cuma biasalah Okje kan kurang suka warna biru hehe

    ReplyDelete
  18. br pasan wajah baru.sory la lama xdtg sni.suka je tgok bujangan atie.yg pntg sy suka polkadot.hehe

    ReplyDelete
  19. Tak boring pon datang sini..heheh..suka baca hasil nukilan Atie..hihihi

    ReplyDelete
  20. sekali sekala memang kena tukar angin kak. baru perasaan bosan tak berani datang singgah hihihi

    ReplyDelete
  21. cantik!niesa suka kulit baru ni..ehehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..