Wednesday, 7 May 2014

Nescafe dan Free Thumbler

AssaLamualaikum
Suka bila dapat free gift. Laju jak ambil barangan tu kalau tengok. Hehe! masa shopping barang dapur ternampak nescafe paket dan ada free thumbler. Beli juga walaupun tak berapa minum nescafe. Hihi.
Harga RM11.90 untuk 30 pcs.
Dah jadi peneman atas meja. 
Orang Sabah cakap boleh minum kupi-kupi sambil buat kerja. Haha! Jom-jom mari minum!
*Dah lama tak buat entry WW.
Ini pun kira WW lah kan sebab idea nak menulis makin berkurang*. Hihi!
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. macam cantik je free gift tu... hihi.. Atie selalu beli fresh n white yang ada free pinggan tu.. Beli 2 dapat free 1 pinggan...

    ReplyDelete
  2. Bekasnya dah tersedia memang kenalah minum kupi-kupi selalu ni Atie..

    ReplyDelete
  3. nak jugak
    laju2 nak pg beli walaupun x minum kan

    ReplyDelete
  4. Strategi pemasaran tu Atie... sediakan bekas minum sebagai free gift utk beli Nescafe tu kan... akak tak boleh minum nescafe nanti migrain meyerang huhuhu

    ReplyDelete
  5. wah... cantik tumbler tu... kena cari ni.. hahaha

    ReplyDelete
  6. wahh...cantik bekas air nescaffe tuu..nak jugak laaa...tahan panas ker Atie?

    ReplyDelete
  7. Cantik plak tumbler nescafe yang baru ni... bbrp bulan lepas nrl ada dapat gak tumbler nescafe ni lebih kurang sama je tapi yang kali ni macam cantik lagilah... ;D

    ReplyDelete
  8. bestnya tie dapat tumbler gini..cantik lak tu bolehlah simpan kopi ker teh ker dalamnyer kan..:)

    ReplyDelete
  9. cantik tumbler tu!tp niesa x minum kopi/nescafe..uhuk...

    ReplyDelete
  10. salam atie ..
    kegemaran wf aby tu ..
    pagi klu tk ada nescafe ..
    sanggup tk minum pg dirumah tu .. cari nescafe kt tempat kerja dia kot

    ReplyDelete
  11. selalu kalo ada free gift memang cepat jer nak sambar..
    last2 sumer tu masok stor jugak tak sempat nak pakai..
    zee skang pagi2 mesti nak nescafe o..

    ReplyDelete
  12. sis pun suka . satu masa dulu sis blh kumpul gelas free drp sunkist setiap kali ramadhan .

    ReplyDelete
  13. cantik bekas air tu kan atie..tapi acik pun tak minum nescafe..macam mana nak beli

    ReplyDelete
  14. wahh murah jugak kan Atie..siap dapat Tumbler lagi..wah lepas ni boleh minum Nescafe puas2 kan..hehee

    ReplyDelete
  15. sama dengan kira kalau nampak free gift laju aje hihihihi

    ReplyDelete
  16. cantek tumbler tu...nk g beli laju2 jgk la...


    Salam singgah & Salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  17. Suka buat koleksi yeh Atie.....
    Nescafe ni boleh jadi ketagih kan kalau dah sekali minum.....okje suka yg nipis jer Atie....kalau nipis tak pening...

    ReplyDelete
  18. sya suka tumbler tu tapi x sampai hti nak beli nescafe sbb kami laki binik x mnm nescafe. huhu

    ReplyDelete
  19. sama kita aTie..suka beli brg yg ada free hehe..

    ReplyDelete
  20. Sama la. Kalau bab free gift ni mmg suka.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..