Wednesday, 7 May 2014

Lagi.. Ketagih Chocolate Cheese Meleleh

AssaLamualaikum
Entah dah keberapa kali tempah chocolate cheese leleh dari kawan aku ini. 
Dah ketagih tau. Haha. 
Ada juga beli dari kawan-kawan lain tapi tulah kat sini juga yang berkenan rasanya. 
Sorry ya tayang gambar lagi. 
Kalau kome datang Lahad Datu boleh lah aku belanja sebekas dua. Hehe.. 
Aku yang request nak cheese yang cair:)
Fresh from MAMA Cake House
Semenjak dua menjak ni dah jadi rutin tempah cheese leleh ni.
Sebulan dalam dua tiga kali juga menempah dengan kawan. 
Yang makan nya Ibu & Baba jak, budak tumpis tu kurang sikit. Hihi!
*Sesiapa yang berada di sekitar kawasan LD boleh dapatkan nya di Kedai MELT, sederet bangunan Sri Intan, Bandar Wilayah Lahad Datu. Pelbagai jenis kek yang terdapat disana*.
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. mmg jadi fenomena kan kek cheese leleh nie...lieya pun mase pemes tu beriye survey cari mane yg sedap....skrang ni dah byk tempat jual.... lieya suke flavor red velvet ngan oreo.....

    ReplyDelete
  2. sekejap jer ni abis kalo dah hadap..

    ReplyDelete
  3. kira pun jatuh cinta kak dengan kek cheese leleh nie. ingat nak oder masa besday suami nanti. hihihihi

    ReplyDelete
  4. kaksura pun suka...sayang nak abiskan.. hihi...

    ReplyDelete
  5. Sedap sangat ke kek ni Atie...terus menerus membeli nampaknya hehe .... memang sedap betul tu rasanya

    ReplyDelete
  6. salam sis.... waaaaa... terliur tengokkk :))

    ReplyDelete
  7. owhhhh..cheese2 leleh ni memang sedapppp...

    ReplyDelete
  8. Alahai kak... Benda2 berkaitan dengan cheese nie favourite saya..... nyum nyum... :)

    ReplyDelete
  9. kalau awak dtg ke Shah Alam, saya belanja cheese leleh yg wife saya jual..:)

    ReplyDelete
  10. sy pun peminta cheese atie..tu sbb beli 2kg cream cheese buat sendiri lg puas makan.next time nak cuba kek coklat cheese pulak..klu beli cenonet gini mmg tk cukup..3 beranak mmg hantu cheese.hehe

    ReplyDelete
  11. Rasa skrang jugak nak terbang ke lahad datu... Hihihi

    ReplyDelete
  12. itu la sana sini i nampak fenomena cis leleh ni kat malaysia, beruntung badan dapat selalu makan, kami ni tak pernah merasa. hehehe

    ReplyDelete
  13. nasib jauh di sabah, kalau dkt smnanjung mau jga rasa ni :)

    ReplyDelete
  14. Sya pun suka akk.tp yg biasa punya tu.ltak keju parut byk2..mmg best

    ReplyDelete
  15. niesa belum pernah cuba lagi..mmg teringin nak cuba tp sll xberkesempatan..hahah

    ReplyDelete
  16. Sedappp cheese kek leleh ni... craving cheese kek leleh pulak... hua2...
    Nrl ni kalau bab2 kek... tengok, nak makan jugak.. ;D

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan akak....waa...dapnya kek tu akak...tengok pun dah leleh air liur....cheese yang meleleh2...fuhhhh...terliur....

    ReplyDelete
  18. Bila la dpt merasa ni... Org len dh puas mkn dh...

    ReplyDelete
  19. haduii nah..meleleh bah liur ni aTie

    ReplyDelete
  20. Memang sedap. Pernah buat kek dulu. Tp end up mkn kek tanpa sempat buat cheese leleh. Haha...

    ReplyDelete
  21. nak order..atie antar gi kch nnt ya..hihi..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..