Saturday, 3 May 2014

Bawa Tumpis Makan Kepci..

AssaLamualaikum
Cerita Rabu malam 30/04/2014. 
Makan malam di KFC lagi. Malas punya pasal. Haha! Ntahlah kalau tanya budak tumpis nak makan di mana mesti dia jawab makan kepci lah. Hihi. Bukan lah selalu, sesekali jak pun. Layan kan ajalah :
Tangan en Kuling di situ:)
Menu-menu yang biasa di order:)
Selfie dulu dengan anak bujang:)
Tumpis peace. Mata dah kuyu, ngantuk katanya:)
Rambut pun dah panjang. Entah bila nak potong ni.

 Selamat berhujung minggu semua. Selamat merehatkan diri bersama keluarga tersayang. 
Korang masak apa hari ini?
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. sedapnya makan Kepci...kalau budak2 kat umah seketul sorang jer..diarang suka cheezy wedges..benda tu yg kena order lebih..minggu ni memang minggu memasak..takleh malas2 ..cik abe dah beli lauk byk...huhu..

    ReplyDelete
  2. Wah Bestnya pae mkn kepci tu.. selamat berhujung minggu Atie ;)

    ReplyDelete
  3. Selamat brhujung minggu kak atie...
    Wahwahwahjj...bawa pa'e jalan2..

    ReplyDelete
  4. KFC ni bagi saya, kalau tgh makan...jadi muak...sebab byk minyak...tapi bila dah lama tak makan, terigin sangattttt nak makan...hahahaha..tu la power nya penangan KFC...

    ReplyDelete
  5. eiii dah la tengah lapar ni, tatap pulak gambar u ols melayan kefci huhuhu. enjoy it yer Tumpis hehe.

    ReplyDelete
  6. peace..nak jugak kepci tu.dapnya..

    ReplyDelete
  7. wow kepci..aiman sekarang dah kurang dengan ayamnya..kemain lagi order last2 makan tak bersungguh..ibu gak kena habiskan.huhu..

    suka tumpis dpt mkn kepci.hehe

    ReplyDelete
  8. kfc tetap di hati ... kat tpt lain mcm x sesedap kfc . selamat berhujung minggu .

    ReplyDelete
  9. budak tumpis tu makin hencem... :)

    ReplyDelete
  10. wahh kepci. terliur tengok :D

    ReplyDelete
  11. Ttp posing dgn bergayanya wlupun ngntuk..hehe

    ReplyDelete
  12. da lama x makan kepsi.
    ayam kepsi terbaik!

    ReplyDelete
  13. bukan je pa'e achik kira pun suka kepci jugak kihkihkih

    ReplyDelete
  14. Minggu lepas baru makan KFC jugak....hari tu dah rasa jemu dah tapi hari ni tengok KFC macam teringinlah pulak ATie hehe.... Biasalah Atie kalau dah kerja mmg malas nak masak...tak sempat kan...penat pun ye jugak!

    ReplyDelete
  15. hehehe ikutkan ajelah selera anak2 yer.. KA pun lama x g kepci ni !

    ReplyDelete
  16. Kalau anak2 memang suka Kepci ni... baru je pi Kepci mggu lepas... Kemain Atie selfie ngan anak bujang yer... :)

    ReplyDelete
  17. aduhhh...kak atieeeee..nk mkn kepci jugakkk....ngidam pulak nih...

    ReplyDelete
  18. Amboi.. Suka kemain dia ea..

    ReplyDelete
  19. lama dh x jamah kepci gumuk gumuk ayamnya:)

    ReplyDelete
  20. sama la dengan adam faris... bila tanya nak mkn apa...sokmo kfc... heheh

    ReplyDelete
  21. Puaslah Pa'e makan kepci..nampak Ayam dia pon sihat kemain..sedap!!hehee

    ReplyDelete
  22. KFC ok la tu kak... macam saya plak study dekat2 KL nie makanan mahal kak... kekadang tu KFC lg murah dr gerai2 biasa... pelikkan.. :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..