Thursday, 12 June 2014

Amboi! Semuanya Tentang BOLA 2014

AssaLamualaikum
Tak reti sangant nak cerita tentang bola. Saja tangan gatal nak taip sesuatu juga. Biar ada kenangan entry tentang Worl Cup 2014. Kalau rajin nanti tengok lah juga, kalau tak dengar cerita adik-adik di opis ni jak lah nanti. Haha! Buka-buka google keluar gambar bola juga.
Semangat bola yang ditunggu kan? :
Imej bila buka Google hari ini:)
Kalau buat rambut ni dengan anak-anak korang sanggup? Haha! idak lah ya kalau aku. 
Mau mengamuk Pa'e tu. Haha! dia pun dah pandai pilih fesyen sendiri tau.
*Dulu-dulu aku tak berapa minat bola ni, tapi semenjak umur 30-an ni, dah mula suka dengan Bola. Bukan bola jak, futsal dan badminton pun suka. Ambil tahulah juga serba sedikit. Hehe! Dari dulu juga aku minat pasukan Jerman. Tahun ni suka dengan Portugal. Dua-dua team ini ada dikumpulan G*. Selamat menonton ya! Hehe!
WasSaLam^_^

23 comments:

  1. jom buka buku baru..posa dh nk dekat hahahahh

    ReplyDelete
  2. mlm ni jgk mlm nisfu syaa'ban

    ReplyDelete
  3. Singgah petang pula, Atie...
    Haha, semuanya dah nak demam bola ye... nrl kekadang tu layan jugak bola ni... :)
    kalau nrl, x mau lah bagi anak buat rambut gitu...

    ReplyDelete
  4. uihh dasat btol wat rambut anak mcm tu sekali =p

    yup...bulan ramadhan yg dinantikan2 =)

    ReplyDelete
  5. Taksub betul dengan bola tu Atie.. sampai rambut anak jadi mangsa..
    Akak dah berumur ni tak suka pulak bola.. dulu muda2 jak ehe :)

    ReplyDelete
  6. dsyat wat rambut bentuk bola..terer tukang gunting tu pun..hahahahaa

    ReplyDelete
  7. lama dh tak layan bola.
    gitew gitew je stkat teman ciksuami.

    rambut mcm tu mmg fanatik betul la kan

    ReplyDelete
  8. xminat bola dulu kini dan selamanya..haha..tp org kat rumah tu mmg hantu bolalah..semua die update kat kite..kite yg xtau ni jadi expert pulak pasal bola..hehe

    ReplyDelete
  9. wah.. smngt tu smpai rmbut pun stail bola.. hehe

    ReplyDelete
  10. hahahahaha...kalau gunting rambut anak fesyen bola tu, sure wife saya marah 3 hari 3 malam :P

    ReplyDelete
  11. bola..bola..bola..puasa jgn lupa kan kak..hehehe

    ReplyDelete
  12. akak suka portugal?hahaha nice2 tapi sayangnya ke final hanya spain ngan brazil hahaha :D

    ReplyDelete
  13. dulu2 ms zaman student hantu tgk world cup..sanggup berjaga berjerit tempik kat hostel..hehehe..skrang dah tobat dah, taknak buang ms lebih2...somi pun tak tgk world cup nie...:)

    ReplyDelete
  14. kesian anak aku kalau g sekolah buat kena gelak.. kan ada yg kena sepak kepala.. dah tertukar mana bola, mana kepala.

    ReplyDelete
  15. malu nak buat rambut anak camtu..he3..salam nifsu syaaban

    ReplyDelete
  16. kat belakang ni ada satu umah bujang ... klu tgk bola bersorak sampai ke sebelah telinga ... tahan jer la sabtu ahad ni ...

    ReplyDelete
  17. huhu..ikut pekembangan dh tu..jie pun xtau jerman dgn ptugal satu kumpulan

    ReplyDelete
  18. Sorry to say kalau ada orang melayu buat rambut mcm tu memang nak kene sekeh la hahaha :D
    Yep dengan nisfu syabaan lagi .. puasa lagi.. jgn smpai terlepas pandang :D

    ReplyDelete
  19. hmmm... sekarang musim my hubby bercinta ngan brazil...hari hari nak gi brazil

    ReplyDelete
  20. Pandai tukang gunting tu buat deko atas kepala orang...hehe Bukan senang nak buat tu kan Atie....Sejak bila minat ni ......mesti sejak main futsal hari tukan hehe

    ReplyDelete
  21. uiii...dasatnyaaa rambut dia...siannn diaaa

    ReplyDelete
  22. Kira pun x sanggup jugak buat gitu ke anak hihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..