Tuesday, 10 June 2014

Random Picture Pa'e -13

AssaLamualaikum
Nak menempek gambar si Budak Tumpis lagi. Dok terbayang-bayang wajah dia kat rumah tu. Terbayang bila balik kerja nanti, dia datang kepadaku minta peluk siap jerit:
"Ibuuuu" pastu tanya "Ibu, ada beli apa-apa tak untuk abang Pa'e??
Oh rindu bertandang. Hehe!
Dah ngantuk, suruh peace! ni yang jadi macam ni:) 
Pakai Rayban baba tapi terbalik. Tak kisahlah, janji dia suka. Haha!
Tengok tepi bibir dia tu? isk! suka sangat dia korek tepi bibir, tu yang tak pandai sembuh. Dah bawa pergi klinik dah. Kadang bila dia duduk diam-diam tu rupanya tangan kat bibir. Adoii! 
Terbaru: luka kat bibir dah kurang sebab letak ubat! Peace senang hati sebab nak jalan. 
Kawan aku cakap muka Pa'e dah nak jadi macam anak orang Pakistan. Haha! ye ker??
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. Comel gaya rayban terbalik tu.. Hehe

    ReplyDelete
  2. suka tgk gelagat Pa'e..
    Hensem mcm tu, anak pakistan pun kalah tau...

    ReplyDelete
  3. Hensem sudah dak Pae ni ye... Tepi bibir senang sangat lukanya.. suka tengok pic last tu Atie :)

    ReplyDelete
  4. heheh..mcm abg aidan..tiap kali bapaknya blk keje mesti tanya bawa balik apa tuk dia..heheh..
    pa'e nie hensem..cam melayu tulen ikut babah orng melaka kan..

    ReplyDelete
  5. betul la atie, muka Pae macam mix pakistan..ensemmm

    ReplyDelete
  6. Penceria rumahtangga Atie kan buat masa ini.
    Kalau tidur Pa'e panjang mesti rumah pun sunyi kan..

    ReplyDelete
  7. wah makin hensem la abg Pa'e ni

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya sy x blog walking
    hari ini ada peluang so singgah jap =)
    keep in touch

    ReplyDelete
  9. Salam Selasa, Atie...
    Betullah Atie, ada juga tu rupa Pakistan sikit... hehe... :)

    ReplyDelete
  10. hai pa'e..makin besar makin hensem..

    ReplyDelete
  11. hahaha...yela sikit2 atie..takpe, janji ensem abg pa'e

    ReplyDelete
  12. akak mint org pakistan kot dlu.hihi..

    la pae tak sakit ke setiap kali usik kat tepi bibir tu..

    ReplyDelete
  13. Jangan2 ko suka tengok orang pakistan masa mengandung dulu Atiey...hehe

    ReplyDelete
  14. Abang pa'e mesti ensem bila besar nt. Skang pun dh ensem. Abis la ibu semua pakat berebut nt hihi

    ReplyDelete
  15. tengoklah kening dan mata dia..serupa hindustan pai'e ni tau atie:-))

    ReplyDelete
  16. ANAK POMPUAN SAYA 2 TAHUN, PANGGIL ABANGNYA PA'E JUGAK.. TAK BOLEH SEBUT FAHIM LAGI.. KALAU DIA PANGGIL ABANG PULA, BUNYINYA ABAM.. :)

    ReplyDelete
  17. handsome Pa'e, pakai terbalik pun mengoda tu..peace dari aunty Y :)

    ReplyDelete
  18. bab usik kudis kat bibir tu mmg payah nak stop...sypun gtl tgn jugak..haha

    ReplyDelete
  19. amboi pae berselfie sakan ye..hehe..peace tu xpernah tinggal..

    ReplyDelete
  20. Eleh...baru kena tinggal pergi kerja pun rindu asyik bertandang hehe...belum kena tinggal belajar hehe....
    Pakistan sudah..... mesti Atie atau kuling ada saki baki darah pakistan ni

    ReplyDelete
  21. hehehe...ray ban terbalik pun encem gak

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..