Tuesday, 17 June 2014

Mood Cuti Sudah Mari

AssaLamualaikum
Sebenarnya kami akan bercuti balik kampung En Kuling pada 20hb-28 June 2014. So, kemungkinan blog pun akan sunyi sepi selama beberapa hari. Tapi you all jangan lupakan kami plak ya! ada masa mungkin BW juga, tapi tengok situasi lah. Tak kan kat rumah MIL sibuk nak berblog plak kan. Haha! kang tak pasal-pasal kena cop menantu hantu. Hahaha!
Sila rindu kamek ya! haha (perasan ada orang rindu)! Alhamdulillah ada rezeki lagi nak menjenguk kampung en Kuling. Last balik masa raya tahun lepas. Kali ni balik sana awal sikit, sebab raya kat Sabah (gilir-gilir lor!). Kalau berkesempatan boleh lah shopping raya sekali. Ada sesiapa nak buat temujanji nak jumpa budak tumpis? hahaha! perasan lah ko tumpis ada auntie-auntie nak jumpa! 
Tapi kalau ada masa boleh jugak kan. Jom!
WasSaLam^_^

24 comments:

  1. Atie nak datang KL ye... pegi mana tu? Lama juga bercuti... Memang puaslah kan...

    ReplyDelete
  2. Ok juga kita jumpa Atie.. hadiah itu hari akak tak sempat nak poskan lagi.. nanti call akak bila sampai sini ye..

    Lama cuti tu atie.. seminggu .. boleh menyambut puasa sekali tu :)

    ReplyDelete
  3. wah nak balik kg ye... seronok ler jalan2. selamat bercuti.

    ReplyDelete
  4. Bercuti ke mana tu?? Buatla auto publish...boleh dtg menjenguk blog...hihi

    ReplyDelete
  5. wahh..wahhh...best nya becuti..nk ekottt..selamat bercuti kak atie..gonna miss budak tumpis..eh..hihi.. <3

    ReplyDelete
  6. lama tu..seminggu jugak..apapun ..selamat bercuti Atie..boleh la borong baju raya banyak2 buat Pa'e..:)

    ReplyDelete
  7. Ok juga kalau bercuti seminggu banyak tempat boleh ziarah.
    Kiranya raya tahun ini tak balik semenanjung lagilah ye Atie.

    ReplyDelete
  8. wahhh..abg pa'e nak naik kapal terbang yer balik semenanjung..nanti shopping raya banyak2 tau =)

    ReplyDelete
  9. hepi holiday atie..
    ada naik shah alam tak?? meh la jalan sini..boleh kita ngedate..

    ReplyDelete
  10. Wahhhhh...balik p mana tu kak?
    Ndak bah d lupa blok kak atie ne...mana bleh d lupa...

    ReplyDelete
  11. selamat bcuti & bseronok disamping family tersayang..
    happy holiday !!

    ReplyDelete
  12. cuti panjang tu ...
    apapun moga atie enjoy dgn percutian tu nanti ..
    akan kehilangan sebentar pengomen tetap blog aby nanti
    hu..hu..

    ReplyDelete
  13. Balik ke kampung seminggu? Bestnya bercuti sambil balik kampung. Mesti Pa'e pun teruja nanti. Jauh kampung Pa'e ni. Balik mesti nenek nya tak puas nak main2 tu.

    ReplyDelete
  14. Wahh lamanya bercuti..bestnyaa..hihihi..selamat bercuti Atie..jangan lupa shopping sakan kat sini ye..macam-macam tgh sale untuk pre raya..hehee..

    ReplyDelete
  15. selamat bercuti atie..mula puasa kat semenanjung yer...alaa sayanglah tak dapat nak date..taun depan inshaallah yer..

    ReplyDelete
  16. Kg akak kt mana? Kot blh kita jumpa kt mana2 ke kan. Reply kt komen kira bila akak bw nt ek

    ReplyDelete
  17. selamat bercuti ... betullah . raya mmg kena adil giliran .

    ReplyDelete
  18. kg kulingnya di mana kak?
    kl erk?
    ingt kuling akak org sabah juga.hihi
    semennjung ghopenya ye

    ReplyDelete
  19. Ohhh esoklah yeh Atie sampai KL....Mesti MIL tak sabar tunggu anak menantu cucu dia sampaikan.....Bila Atie alik Melaka? Kalau pergi Kajang bolehlah calling calling....tapi malu jugak nak jumpa yek! hehe

    ReplyDelete
  20. Ohhhh....balik bercuti ke Semenanjung rupanya ! Kira hari ni dah ada di Semenanjunglah ya. Selamat bercuti dan enjoy bersama family ya!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..