Monday, 23 June 2014

Http://www.learning4kids.net

AssaLamualaikum
Berkongsi web kanak-kanak yang amat bermanfaat untuk anak-anak kita. Dikala bosan-bosan tu bolehlah buat aktiviti-aktiviti yang menyeronok kan. Aku selalu juga meninjau aktiviti disini yang boleh dibuat bersama my tumpis tu. Kalau perasan adalah dua tiga aktiviti yang Pa'e buat aku ambil idea dari web ini. Mana tau kawan-kawan pun nak mencari aktiviti yang boleh dilakukan bersama anak, boleh lah rujuk web ini.
Aktiviti pun dibahagikan mengikut peringkat umur. So, tinggal klik umur anak-anak kita. Memang bermanfaat. Selamat Mencuba! Sharing is charing!
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. Bagus atiey, boleh saya prepare untuk baby saya bila dia dah 12mnth nanti :) thnk u for ur info!

    ReplyDelete
  2. Tq sharing Atie.. nanti nak terjah blog tu :)

    ReplyDelete
  3. Hahhaha bila akak terjah web tu.. rupanya utk 5tahun kebawah huhhuhu.. tak ada utk ank2 akak di web ni :)

    ReplyDelete
  4. Bagus ni...perkongsian yang baik bersama2 rakan untuk anak2 masing2...

    ReplyDelete
  5. thank u shsre this site, nnt nak cuba2 juga la ngan jelita. u all sihat? lama tak datang.

    ReplyDelete
  6. thanks kak. boleh cuba nanti hihihi. tak sabarnyaaaaaa.

    *aloooo melaka ke jauh tu sobssssss. kita jmpe dlm mimpi jela kak hihihihi

    ReplyDelete
  7. terima kasih atie...nanti boleh noe terjah...

    ReplyDelete
  8. xpernha tau psl web ni..mungkin boleh cuba dgn kasyah...

    ReplyDelete
  9. Bagus ni... Nurul nak pi tengok lah... :)

    ReplyDelete
  10. salam atie ..
    info menarik utk aktiviti anak2 kita ..
    apapun selamat bercuti atie

    ReplyDelete
  11. TQ berkongsi info
    Boleh la saya try tgk bersama anak anak saya nanti

    ReplyDelete
  12. menarik idea ni Atie... Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  13. emm, mnrik wed ni..bleh kongsi dgn kwan2 atau jiran2...

    ReplyDelete
  14. menarik la.
    thanks kak berkongsi.
    selamat menyambut ramadhan :)

    ReplyDelete
  15. salam kak atie!...lama x singgah sni..salam ramadhan...apa2pun,thank u for sharing..xsabar nak ajak baby buat aktiviti gini..

    ReplyDelete
  16. Info yang sangat ebrguna..thanks Atie..nanti nak buat activity dengan anak-anak lah..hehee..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..